Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 01 FAQ over onze website  Aantal vragen: 14
 02 Club verzekeringen  Aantal vragen: 1
 03 Ledenadministratie / contributietarieven  Aantal vragen: 4
 04 Statuten en huishoudelijk reglement  Aantal vragen: 1
 05 Stichting Hockeybelangen / Business Club Hockey Geldrop  Aantal vragen: 1
 06 Stichting Hockeypaviljoen  Aantal vragen: 1
 07 Trimhockey  Aantal vragen: 1
 08 Wedstrijdsecretariaat  Aantal vragen: 3
 09 Zaalhockey  Aantal vragen: 8
Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

01 FAQ over onze website

00. Staat jouw vraag er niet tussen? 
Stuur een mail naar [email protected] en je krijgt z.s.m antwoord.
 
01. Ik heb geen inlogcode en wachtwoord? Hoe kom ik daar aan? 
Stuur een email met je naam, voornaam, adres, telefoon, mobiel, e-mailadres en in welk team je speelt naar [email protected]. Je zult dan z.s.m via de mail je lidnummer en wachtwoord ontvangen.
 
02. Ik ben trainer/ik ben coach bij Hockey Geldrop en geen lid, maar wil graag inloggen op de website. Kan dat?  
Ja, dat kan. Stuur een email met je naam, voornaam, adres, telefoon, mobiel, e-mailadres naar [email protected] geef aan dat je een lidnummer en wachtwoord wilt ontvangen omdat je coach of trainer van team M/J ….. bent. Je zult dan z.s.m via de mail je lidnummer en wachtwoord ontvangen.
 
03. Hoe kom ik aan het e-mail adres van ... ? 
Stap 1 = zorg dat je bent ingelogd. Als je de achternaam weet, dan kun je in het linkermenu bij 'zoek' de achternaam invullen en dan krijg je de gevraagde gegevens. Voor elftalcaptains bij de senioren: je kunt ook via overige teams degenen vinden die in dat team zitten, daar de aanvoerder zien en dan via het zoekmenu zijn/haar gegevens vinden.
 
04. Ik heb zo'n moeilijk wachtwoord gekregen. Kan ik dat veranderen? 
JA, je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je met je lidnummer en het wachtwoord dat je hebt gekregen, bent ingelogd. Op je persoonlijke scherm klik je in de linkerkolom bij het menu op 'Instellingen'. Daar kun je je wachtwoord wijzigen. Zorg er voor dat je ook je e-mailadres invult: wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je lidnummer weet, krijg je bij verkeerd intypen van je wachtwoord een mededeling. Als je dan op 'hier' klikt, krijg je meteen je wachtwoord toegestuurd op het e-mailadres wat je hebt opgegeven.
 
05. Ik wil graag mijn verjaardag openbaar maken, maar mijn geboortedatum staat niet in mijn profiel/klopt niet. Kan ik dat zelf veranderen? 
Neen, dat kan niet. Je kunt alleen je e-mailadres(sen), wachtwoord en mobiele nummer wijzigen. Geef data die verkeerd zijn svp door met een e-mail aan [email protected] dan wordt het zo spoedig mogelijk gewijzigd.
 
06. Je Profiel. Hoe werkt dat? 
Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en als je het openbaar maakt voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien, is het wel zo leuk als je wat over je zelf vertelt. Om je foto zichtbaar te maken voor anderen, klik je bij instellingen op Ja bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar Nee. Bij de volgende keer inloggen, zijn je instellingen aangepast. In de App van Hockey Geldrop kan je bij 'Meer' en 'Profiel' een foto uploaden en je telefoon en mailadres zelf aanpassen. 
 
07. Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat? 
Ja, dat kan.
Wedstrijdschema: in het menu onder "hockey", per team (incl.stand) aanklikken, aangeven welk team en je krijgt het hele speelprogramma van dat team te zien. Als in het menu onder "hockey", wedstrijdschema aanklikt krijg je de dagschema's te zien van alle wedstrijden van die bepaalde speeldag. Als ze lid zijn, dan kunnen ze onder eigen lidnummer inloggen en als ze 'mijn schema' in het menu aanklikken kunnen ze daar een persoonlijk wedstrijdschema aanmaken. Daarin staan de wedstrijden van de teams die zij willen zien; je kan die teams toevoegen of weghalen. Zijn ze geen lid en willen ze jouw persoonlijke schema zien dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen.
 
08. Profiel 
U ziet hier de gegevens die over u bij de ledenadministratie bekend zijn. Zijn uw naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij u dit door te geven aan onze ledenadministratie: [email protected]. E-mailadressen en mobiele nummers kunnen zelf gewijzigd worden bij Instellingen. Bij profiel kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen. Zie vraag "6: Mijn profiel: hoe werkt dat?" voor verder uitleg.
 
09. Instellingen 
Openbaar maken voor ingelogde leden van je profiel: als je het leuk vindt dat andere leden weten hoe je er uit ziet of je wilt wat over je zelf vertellen, dan kun je je profiel openbaar maken voor de ingelogde leden. Dan moet je op Ja klikken en vervolgens op OK bij vraag 1 en 3. Als je 2 op Ja hebt staan, krijg je een email als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet natuurlijk wel je e-mailadres hebben ingevuld.
Gegegevens wijzigen: je emailadres en mobiel nummer kun je hier wijzigen.
Wachtwoord wijzigen: je wachtwoord kun je hier wijzigen.
Verjaardag openbaar maken: klik op ja, dan wordt je verjaardag zichtbaar in de verjaardagskalender. Leuk, wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten
!
 
10. E-mailadressen 
Bij meer dan 2 e-mailadressen waar de informatie over dit lid naar verstuurd moet worden, handelt u als volgt. Bij optie 1 doet u het e-mailnummer waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Bij optie 2 kunnen meerdere e-mailadressen worden ingetypt met een ; tussen de mailadressen.
 
11. Mobiel nummer 

Vul bij de jongste jeugd het mobiele nummer van degene in die de hockeyzaken voor dit kind "regelt". Wanneer het kind in het bezit is van een eigen mobiele telefoon het "eigen” nummer invullen.

 
12. Vraag en aanbod 

Wil je Hockey Geldrop kleding, sticks, schoenen of andere hockey gerelateerde zaken aanbieden of vragen? Het werkt als volgt: 

Ga naar je persoonlijke omgeving op de website (inloggen met lidnummer en wachtwoord). 

Klik op "IK" en daarna op 'vraag en aanbod'

Op het scherm kun je lezen hoe je er een advertentie op kunt zetten.

Huisregels,

  1. Je neemt zelf contact op met diegene die iets vraagt of aanbiedt.
  2. ls iets verkocht is, of als er geen vraag meer is, dan verwijder je zelf de advertentie.
  3. Er mogen geen commerciële 'zaken' aangeboden worden. 

Verwijderen/wijzigen van de advertentie

Ga naar je persoonlijke omgeving op de website (inloggen met lidnummer en wachtwoord).

Klik op "IK" en daarna op 'vraag en aanbod'

Op het scherm kun je lezen hoe je de advertentie kunt wijzigen of verwijderen.

 
13. Bij "Wie doet wat" staan geen telefoonnummers. Hoe kom ik daaraan? 

Log onder je eigen lidnummer en wachtwoord in en klik nogmaals op wie doet wat en de telefoonnummers zijn ook zichtbaar.