Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Apr
20

Mededelingen Bestuur

Mededelingen vanuit het bestuur:

·        De nieuwe statuten zijn vastgesteld in de ALV van januari 2023 en door de notaris bekrachtigd. De statuten staan in Lisa, achter het slotje, in de map documenten en Bestuur. Een verandering is de opzegtermijn van het lidmaatschap; dit dient voor 1 mei gedaan te zijn in verband met vorming van de teams voor komend seizoen.

·        Het jeugd-selectie-beleidsplan voor komend seizoen 2023/2024, waarin staat vermeld hoe de selectie en vorming van teams plaatsvindt, staat in Lisa, achter het slotje Documenten_Procedures HG gepubliceerd op de website. Ook de routekaart, een overzicht in 1 A4 van de stappen die het selectieproces inhoudt, en het bezwaardocument, staat erbij vermeld.

 

·        We vragen aandacht om tijdens trainingen op veld 1 en 2, rekening te houden met hoge ballen die terechtkomen bij de tennis.

·        Daarnaast vragen we aandacht om -als je als laatste vertrekt na een training- te controleren of de verlichting op de velden uit is.

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.