Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
25

Hockey Geldrop protocol verantwoord sporten in Coronatijd

Beste Leden,

 

Nu we met zijn allen weer gaan hockeyen is het op dit moment vooral van belang dat we allen aandacht besteden aan het nieuwe coronaprotocol verantwoord sporten. De sportbonden en NOC*NSF hebben de diverse maatregelen vertaald naar een nieuw sportprotocol verantwoord sporten. Vanuit Hockey Geldrop hebben wij een samenvatting gemaakt van dit protocol met hierin de specifieke maatregelen voor Hockey Geldrop.

Het protocol bestaat uit 4 pagina’s

  • Pagina 1 Algemene richtlijnen voor iedereen die het sportpark betreden
  • Pagina 2 Richtlijnen voor hockeyers
  • Pagina 3 Maatregelen voor ouders/verzorgers en toeschouwers
  • Pagina 4 Maatregelen voor trainers/begeleiders, scheidsrechters en andere vrijwilligers

 

Lees allen goed de algemene richtlijnen en de specifieke aanvullende maatregelen die voor jou van toepassing, laten we verantwoord en veilig hockeyen waarbij de gezondheid van allen altijd op nummer 1 staat. Dus heb je klachten of hebben gezinsleden vermoedelijke Corona of zijn zij positief getest, dan blijf je even thuis en meld je je af voor trainingen, wedstrijden en andere activiteiten binnen de club.

 

Competitie 2020-2021

De competitieleiding van de KNHB heeft op basis van de versoepelingen besloten dat de competitie 2020-2021 volgens planning (zie reeds gepubliceerde speeldagenkalenders) start in het weekend van 5 en 6 september. Zoals in de oorspronkelijke planning reeds is opgenomen, start alleen de competitie van de Landelijke Jeugd Top en Subtop klasse (A- en B-jeugd) een weekend eerder. Er zijn vragen vanuit verenigingen over mogelijke invloed van het coronavirus op de competitie. Wat te doen als er een uitbraak van het coronavirus is bij een vereniging? Wat gebeurt er met de standen als wedstrijden niet worden gespeeld? De KNHB hoopt op dergelijke vragen in de week van 17 augustus of de week daarna meer duidelijkheid hierover te kunnen geven.

Wij wensen iedereen een sportief seizoen met veel hockeyplezier en houden jullie op de hoogte, kijk ook regelmatig even in de Hockey Geldrop app of de website, want hier wordt bijna wekelijks wel nieuws geplaatst

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Hockey Geldrop

 

Bijlage
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Frederike Schoones
Isabel de Rooij
Jules L'Herminez