Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Maa
25

Business meets business @ Hockey Geldrop

Nieuws afbeelding

Onlangs heeft de Stichting Hockeybelangen een driejarig contract getekend met Dealer Leasing b.v. uit Geldrop. Een mooie opsteker voor de prestatie-elftallen van de meisjes. Maar het mes snijdt aan twee kanten. Het is een mooi voorbeeld van het hand in hand gaan van hockey, plezier, netwerken en zakendoen. Dealer Leasing is ook lid geworden van de Business Club en Chris Reef en Harrold van de Ven van Dealer Leasing doen eveneens zaken met elkaar.

Harrold van de Ven van Dealer Leasing vertelt wat zijn bedrijf nu sponsort: "Wij sponsoren de prestatie-elftallen B, C en D van de meisjes van Hockey Geldrop. Hoe dat tot stand is gekomen? Het allereerste contact hierover heb ik gehad langs de lijn met Chris Reef. Mijn dochter Madelon speelt in C1 en als ik ga kijken naar haar wedstrijd dan spreek je vaak andere toeschouwers. Ik moet zeggen; dat is altijd gezellig. Zo sprak Chris Reef, die naar zijn zoon ging kijken, mij een keer aan en van het één kwam het ander.” Onder genot van een drankje kwamen Harrold en Chris erachter dat ze zakelijk ook wat aan elkaar konden hebben.

Het bleef dus niet bij een eenzijdige sponsorafspraak. Dealer Leasing b.v. is met hun concept dat uitgaat van korte termijn lease ("per maand opzegbaar”) namelijk ideaal voor ondernemers en organisaties die projectmatig werken. En Reef is dé specialist met totaaloplossingen voor projecten. Het één-tweetje was makkelijk gemaakt.

De cirkel van hockey, plezier, netwerken en zakendoen was daarmee rond. Chris Reef hierover: "Harrold en ik zien elkaar regelmatig langs de lijnen van het hockeyveld. We praten over van alles en nog wat, doen prettig zaken met elkaar én daarnaast profiteren we van elkaars netwerk. De scherpe leaseprijzen en de flexibiliteit van het korte termijn leaseconcept van Dealer Leasing zijn ideaal voor ons.”
"Ik draag Hockey Geldrop een warm hart toe en vind het leuk om de meisjeslijn te sponsoren. Dat wij met Dealer Leasing zaken kunnen doen met andere leden of ouders van leden is natuurlijk geweldig”, besluit Harrold.
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Tim Van Alphen
Daphne van der Looij
Sofie van der Looij