Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Wedstrijdsecretariaat Maa
3

Eerste weekend digitaal.....

Nieuws afbeelding
 
Beste allemaal,
 
Best wel spannend, zo'n eerste weekend iedereen digitaal!
Maar we mogen trots zijn, er is nu, zondagavond 20:00 uur, niemand van Hockey Geldrop die nog openstaande akties heeft staan met betrekking tot de wedstrijdformulieren.
Het invoeren ging soepel, natuurlijk waren er hier en daar wat vragen, maar al met al ben ik meer dan tevreden met het afgelopen weekend.
We hebben gemerkt dat andere clubs minder waren voorbereid. Dat komt allemaal goed.
 
Een paar "leermomenten":
1. Het is belangrijk dat coaches en aanvoerders de teamlijst invoeren vóór de wedstrijddag. Donderdag of vrijdag tussen soep en aardappelen.
2. Beide scheidsrechters moeten na afloop het digitale wedstrijdformulier met hun eigen lidnummer/scheidsrechternummer invullen, eventueel uitgereikte kaarten moeten op het conto komen van de scheidsrechter die ze feitelijk uitdeelde.
3. Scheidsrechters dienen direct na de wedstrijd het digitaal wedstrijdformulier in te vullen. In ieder geval voordat ze aan het bier gaan. De reden laat zich raden.
 
Nogmaals de oproep aan eenieder om te zorgen voor een lidnummer en wachtwoord; het is gebleken dat dát de meeste vragen opwierp.
Ik ben er van overtuigd dat we na een paar weekends al niet meer anders willen.
 
Sportieve groet,
 
Peter Genefaas
Wedstrijdsecretariaat
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Isabelle Zoetmulder
Geert-jan Veenstra
Fenne Louwers