Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Feb
21

Aanvangstijd vervroegd naar 09.15u !

Nieuws afbeelding
 

Aan alle deelnemers van de clinic!!

zaterdag is het zover, samen met Sportivity Service uit Veldhoven organiseert Hockey Geldrop een super vette hockey clinic en jij hebt je aangemeld om mee te doen.

LET OP – LET OP – LET OP
aanvangstijdstip is vervroegd naar 9:15u! Zorg dat je op tijd bent!

PROGRAMMA
09:15u verzamelen
09:30u centrale warming-up
09.45u aanvang clinic
12.00u einde

Bob de Voogd, speler van het Nederlands elftal en Oranje Zwart Heren 1, zilveren medaille winnaar op de Olympische Spelen in London afgelopen zomer, is de hele clinic aanwezig!

Weer of geen weer, de clinic gaat altijd door (ook bij regen). Tegen kou kun je je kleden.
Neem een flesje water mee om tussendoor wat te kunnen drinken. Er is geen pauze.
Na afloop staat er voor iedereen ranja klaar.

Tot zaterdag!

Namens de organisatie,

Liesbeth Hoogers
Hockeyschool Hockey Geldrop

---------------------------------------------------------------------

Advertentie

Sportivity Service uit Veldhoven
m
organiseert Hockeykampen

Zoek jij naar een onvergetelijke invulling van jouw vakantie? Doe dan mee aan onze sportieve hockeykampen. Je bent jong en je wilt graag hockeyen. Sportivity Service zorgt ervoor dat jij een week lang kunt hockeyen zoveel als je wilt. Tijdens het hockeykamp krijg je iedere dag minimaal 2,5 uur hockeytraining. Tijdens de gevarieerde trainingen wordt er gewerkt met verschillende materialen, waardoor jouw techniek spelenderwijs aanzienlijk zal verbeteren.

Sport, spanning, plezier en avontuur. Dat staat je te wachten als je meegaat op hockeykamp. En je bent in deze week niet alleen. Er zijn voldoende begeleiders die jou en de andere deelnemers met raad en daad bijstaan. Verder vinden wij het belangrijk dat je bij ons voldoende granen, fruit en groente binnen krijgt. Wil je goed leren hockeyen tijdens je hockeyweek, dan moet je sterk zijn en gezond. Tijdens het hockeykamp doe je mee aan toernooien en competities. Wie tijdens de hockeyweek meer wil dan alleen hockey kan ook voetballen, tennissen, zwemmen, rustig een filmpje kijken, dansen op onze speciale discoavond of het bos in voor een avontuurlijk spel.

Misschien heb je nog nooit gehockeyd, ben je net begonnen of speel je al competitie. Iedereen van 7 tot en met 17 jaar is van harte welkom op onze hockeykampen.

www.sportivityservice.nl

Ga jij naar een hockeykamp van Sportivity Service? Geef bij de inschrijving aan dat je lid bent van Hockey Geldrop. Voor elk deelnemend lid van Hockey Geldrop ontvangt de club een sponsorbedrag! Mooi toch? Goed voor de clubkas.
 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Daphne van der Looij
Tim Van Alphen
Sofie van der Looij