Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Wedstrijdsecretariaat Jan
3

Digitaal wedstrijdformulier nu ook bij junioren en senioren

Nieuws afbeelding
Beste allemaal,
 
Na een succesvolle implementatie van het digitaal wedstrijdformulier bij de jongste jeugd het afgelopen jaar, gaat de competitieleiding door op de ingeslagen weg en wordt met ingang van het aanstaande veldseizoen ook bij de junioren en senioren/veteranen het digitaal wedstrijdformulier ingevoerd.
Deze implementatie heeft een aantal voorwaarden die we als vereniging nu al kunnen gaan invullen.

Basis voor het digitaal wedstrijdformulier is de verenigingsadministratie (Lisa).
In deze administratie staan naast de gebruikelijke persoonsgegevens ook het emailadres, het privé- en mobiele telefoonnummer. Het email adres en mobiele telefoonnummer zijn belangrijke gegevens bij het gebruik van het digitaal wedstrijdformulier.

Het is belangrijk dat deze gegevens kloppen. Niet alleen het gebruik van het digitaal wedstrijdformulier is hiervan afhankelijk; ook de facturering vanuit de club naar de leden toe is hiervan afhankelijk.

Daarom nogmaals het dringend verzoek om als spe(e)l(st)er, keep(st)er, ouder, begeleider, manager, coach ervoor zorg te dragen dat de gegevens in de administratie kloppen.
Zorg er voor dat naast de gegevens van adres en woonplaats ook een juist emailadres en mobiel telefoonnummer wordt opgegeven.
 
Hoe pas ik mijn gegevens aan?
1. Log in op de Hockey Geldrop website. Elk lid heeft een lidnummer en wachtwoord van de vereniging ontvangen. Mocht je dit niet meer hebben of vergeten zijn, neem dan contact op met [email protected]. Je krijgt dan via email je lidnummer en wachtwoord opgestuurd.
2. Na aanloggen op de Hockey Geldrop website kunnen bij "Instellingen" de gegevens van email en mobiele telefoon worden aangepast. Voor junioren en jongste jeugd raden we aan om als tweede emailadres het emailadres van diegene die de contributie betaalt te vernoemen.

Het aanpassen kost nog geen vijf minuten tijd en is belangrijk voor het goed functioneren van de financiƫle administratie, het wedstrijdsecretariaat en de arbitragecommissie.
Met betrekking tot de implementatie van het digitaal wedstrijdformulier voor junioren, senioren en veteranen, zullen er in de week voorafgaand aan de start van de competitie nog voorlichtingsavonden worden georganiseerd.
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.