Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Dec
6

Trainingen Jongste Jeugd - bijeenkomst

Nieuws afbeelding
 
Beste coaches en ouders van de jongste jeugd,
 
Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. De Technische Commissie (TC) van Hockey Club Geldrop is in de afgelopen periode druk bezig geweest om een nadere invulling te geven aan de trainingen van de Jongste Jeugd (6- en 8-tallen) voor de langere toekomst. Het plan daartoe ligt in concept gereed.
Wij zouden graag met jullie op korte termijn dit plan willen bespreken en hierover van gedachten wisselen om te bezien hoe we op korte termijn (na de winterstop) en op langere termijn (volgend hockeyseizoen) invulling kunnen gaan geven aan dit plan en dus de trainingen.
 
Wij hebben gemerkt dat er een grote betrokkenheid is van ouders bij de jongste jeugd en zijn hier niet alleen blij mee, maar willen daarom ook graag het bovenstaande met jullie bespreken.
 
De TC wil u dan ook uitnodigen om op 12 december 2012 om 20.00 uur op de club hierover van gedachten te wisselen. Vanuit de TC zullen Stephan Bottemanne, Rob van Grootel. Mart Boelens en Conny Staudt aanwezig zijn.
 
Niet alleen de coaches zijn dus van harte welkom, maar alle ouders van de kinderen van de jongste jeugd.
Wij hopen u in groten getale aan te treffen!
 
Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan horen wij deze graag van u.
 
Stephan Bottemanne, [email protected]
Rob van Grootel, [email protected]
Mart Boelens, [email protected]
Conny Staudt, [email protected]
 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Tuur van Genugten