Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
SPONSORAANBIEDINGEN Nov
3

Business Clublid Create hair+beauty viert jubileum!

Nieuws afbeelding
 
Professioneel advies over huid en haar
Marge is 20 jaar geleden begonnen met 3 medewerkers als dames en heren kapsalon, nu zijn ze met een team van 10 dames en een heer. Het is nog steeds een "dames en heren‚ÄĚ kapsalon maar er is nu ook een schoonheidssalon gehuisvest waar je ook terecht kunt voor een op maat gemeten make-up advies. Het team van Create volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de voet.Up to date zijn blijft belangrijk maar een goed geknipte damescoupe en bij heren met kam en schaar opknippen volgens het ouderwetse vakmanschap blijft prioriteit. Daarnaast vormen cursussen, trainingen en wedstrijden in binnen- en buitenland continue een extra uitdaging voor het team. Create zoekt continue naar uitdagingen en doet daarom regelmatig mee aan wedstrijden zoals die om de Coiffure Award. Deze prijs werd tweemaal op rij gewonnen in de categorie Consumer Award.
 
20 jaar vernieuwing en klantvriendelijkheid
De kapsalon en schoonheidssalon bevinden zich al enige jaren onder één dak. De indeling van de moderne salon oogt zeer ruimtelijk en er hangt een klantvriendelijke sfeer die uitnodigt om eens rustig te gaan zitten en even tijd voor jezelf te nemen. Zowel Marge als René vinden als eigenaren een aantal dingen erg belangrijk. Voor hen staat altijd de klant centraal en zij willen bv. niet kost wat kost een haarstijl veranderen omdat er toevallig een nieuwe trend is. Zij staan garant voor het maken van mooi haar, waarbij de gezondheid en glans van het haar voorop staat.Dit alles hoort volgens hen bovendien te gebeuren in een gezellige en sfeervolle omgeving. Alleen in een dergelijke sfeer en omgeving kan het team van Create excelleren, waarna hun trouwe klanten weer als een plaatje naar buiten gaan.
 
 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Thijmen Storm
Leyi Pover