Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Okt
19

Inloopspreekuren

Nieuws afbeelding

Inloopspreekuur Fysiotherapie Harks

Voor Hockey Geldrop bieden wij ondersteuning aan alle teams. Deze overeenkomst is gemaakt op basis van de individuele wensen van de club.

Binnen onze praktijk is de specialisatie van Sportfysiotherapie aanwezig.

Onze Sportfysiotherapeut Sylvie Hartman heeft jaren lange ervaring in het begeleiden van (topsporters), binnen het St.Anna ziekenhuis en TopSupport.

Wanneer wij de professie van Sportgeneeskunde diagnostisch of ondersteunend voor u willen inzetten, is er een korte lijn met de partners (sportartsen) binnen TopSupport Eindhoven.

Wanneer u als sporter in het weekend geblesseerd bent geraakt of u wilt weten wat wij als praktijk voor u kunnen betekenen, maak dan gebruik van ons gratis sportersinloopspreekuur:

U kunt KOSTELOOS terecht op het fysiotherapeutisch inloopspreekuur.

Maandagavond 18.00 - 19.00 uur

Dinsdagavond 19.00 - 20.00 uur

Donderdagavond 20.00 - 21.00 uur

Vrijdagochtend 08.00 - 09.00 uur

Inloopspreekuren vinden plaats in de behandelkamer. U kunt zich melden aan de balie van het Sportcentrum en doorgeven dat u voor de afdeling Fysiotherapie komt. Zij zullen u de weg wijzen naar onze ruimtes

De inventarisatie van uw klacht neemt zo'n 10 minuten in beslag.

Mocht uit bovenstaande blijken dat verdere fysiotherapeutische behandeling geïndiceerd is, dan kunnen we direct met u een intake plannen.

Deze intake zal waar mogelijk nog dezelfde week plaatsvinden. Het traject na het inloopspreekuur vindt plaats middels de reguliere bekostiging via de zorgverzekering, waar u aanvullend verzekerd bent voor Fysiotherapie.

Fysiotherapie Harks
De Bleekvelden 26
5666 RZ Geldrop
Tel: 040-2858823
 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Sicco Lammers
Peter van Litsenburg
Frans Lampe