Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Okt
9

Ed Lampe beste biertapper van Hockey Geldrop

Nieuws afbeelding
 
Tijdens de Bavaria Biertapinstructie 2012 op maandag 8 oktober jl is Ed Lampe in een bomvol paviljoen onder het toeziend oog van drie docenten van de Bavaria Beer Academy geëindigd als grandioze winnaar. Na een zinderende eindronde bleek hij de beste, terwijl Ronald van der Ley als goede tweede en Imke Bernts als derde eindigde waarmee zij de beste vrouwelijke biertapper van de club mag worden genoemd.

Op alle fronten bleek Ed ongenaakbaar. Zowel het spoelen van het glas, het schuin tappen met 'n snelle beweging (voor het zgn. koolzuurpropje), het bewegen van het glas, het flitsend sluiten van de kraan alsmede het soepele snijden van de schuimkraag en last but not least het gratieuze uitserveren deed zowel publiek als beoordelaars versteld staan. Een terechte winnaar dus. Na afloop bleek Ed ook zelf nog helemaal confuus. Hij vertrouwde ons na afloop ronduit toe dat hij wel opzag tegen de extra aandacht van met name de media die dit allemaal met zich mee zou brengen: RTL Boulevard, De Wereld Draait Door, Spuiten en Slikken enz. Op het gerucht dat Hockey Geldrop hem nu voor meerdere jaren zou willen vast leggen gaf hij als antwoord dat Hockey Geldrop nu wel eens te klein voor hem zou kunnen worden. Maar …….voor advies zou hij altijd bereid blijven. Dus als je Ed om advies wil vragen……….sinds maandag 8 oktober is hij herkenbaar aan een blauwe Bavaria cap.

Het was uiteindelijk voor iedereen een leerzame en voor Ed een onverwachts triomfantelijke dag. Na de prijsuitreiking bleef het nog lang (on)rustig in het paviljoen.

Nagekomen bericht: via zijn woordvoerder laat Ed weten dat hij zonder de mentale steun van het barteam van Veteranen C, onder straffe maar bezielende leiding van Steven Reinders, nooit zo boven zichzelf had kunnen uitstijgen. Hiermee heeft Veteranen C weer eens bewezen een vruchtbare voedingsbodem te zijn voor aanstormend talent. Uit erkentelijkheid voor de club en z'n fans heeft Ed zich bereid verklaard om op zaterdag 20 oktober tijdens het jubileumweekend van Hockey Geldrop van 11.00u tot 14.00u in de stand van onze hoofdsponsor de RABO aanwezig te zijn om handtekeningen uit te delen.

De organisatie van de Bavaria Biertapinstructie 2012
 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Fenne Louwers
Geert-jan Veenstra
Isabelle Zoetmulder