Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Okt
10

Stagiaires Fontys Sporthogeschool bij Hockey Geldrop

Na de herfstvakantie zullen dertien eerstejaars stagiaires van de Fontys Sporthogeschool onze trainers gaan assisteren bij de trainingen van de D jeugdteams. Het is dus uitdrukkelijk niet de bedoeling dat zij de training gaan overnemen. Bij welke trainers zij aan de gang zullen gaan is op dit moment nog niet duidelijk maar dat zal zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd.
 
Op 25 oktober aanstaande vindt de opening plaats van de nieuwe Sporthogeschool. Het doel is om een uitbreiding van het Hoger Onderwijs aanbod te creƫren en een nieuwe hoogwaardige sportaccommodatie in Eindhoven en omgeving te realiseren. De stagiaires komen via het Sportleerbedrijf, een samenwerking tussen Fontys Sport Hogeschool en de gemeente Eindhoven.
 
De stagiaires die binnen Hockey Geldrop hun stage zullen gaan volbrengen, hebben allemaal een hockeyachtergrond. Hockey Geldrop probeert op deze wijze een uitwisseling te laten plaatsvinden tussen de praktijk en theorie en zo ervaring op te doen als hockeyclub en de trainingen indien mogelijk nog verder te optimaliseren.
 
Mochten er vragen en / of opmerkingen zijn, dan kunt u zich wenden tot Stephan Bottemanne ([email protected]) of Robert Nieuweboer ([email protected])
 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Floor Houtakkers
Conny Staudt
Jan Willem Derks