Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Okt
17

Betaal jij al mobiel?

Nieuws afbeelding
 
Je hebt heerlijk gehockeyd en bent nu echt aan de beurt om een rondje te geven. Je portemonnee ligt alleen nog thuis op de keukentafel. Geen probleem want je hebt wel je mobiel bij je.
Je staat dus nooit meer zonder geld in het clubhuis of hoort van je kinderen dat ze hun geld vergeten zijn. Met mobiel betalen heb je namelijk altijd geld op zak en kun je je kinderen op afstand van mobiel geld voorzien.
 
Vanaf 20 oktober is het mogelijk om ook bij ons op de club mobiel te betalen. Dit wordt in samenwerking met Rabobank Dommelstreek ge├»ntroduceerd. Met behulp van een betaalsticker voor op de telefoon, kan je een mobiele portemonnee activeren en opladen . In het clubhuis kun je daarmee eenvoudig afrekenen door je mobiel bij een lezer te houden. Je kunt je portemonnee opladen tot een maximum van € 300,- via iDEAL. Of nog makkelijker automatisch via een koppeling met je bankrekening. Zo heb je altijd voldoende saldo.
 
De komende weken is de betaalsticker die je nodig hebt om mobiel te kunnen betalen achter de bar te verkrijgen.
 
Met mobiel betalen help je het betalingsverkeer op de vereniging sneller, makkelijker en veiliger te maken. Het systeem is kosteloos te gebruiken, ongeacht de provider, de mobiele telefoon of bij welke bank je bankiert.
 
Wil jij ook weten hoe je mobiel kunt gaan betalen?
Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/mobielbetalen
 

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Philippe Eling