Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Wedstrijdsecretariaat Sep
2

Werkzaamheden A2

Nieuws afbeelding

Beste aanvoerders, coaches en managers,

Er staan in het najaar van 2012 omvangrijke werkzaamheden gepland op de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch. Aangezien wij hockeyers in het weekend nogal eens gebruik maken van die A2,volgt hieronder een overzicht van de geplande werkzaamheden:

Weekendafsluitingen
Van vrijdag 21 september 21.00 uur tot en met maandag 24 september 06.00 uur is de A2 dicht tussen knooppunt Ekkersweijer en knooppunt Vught in de richting van Den Bosch.

Van vrijdag 5 oktober 21.00 uur tot en met maandag 8 oktober 06.00 uur wordt de weg afgesloten tussen knooppunt Vught en Boxtel in de richting van Eindhoven.

Nachtafsluitingen
Tussen vrijdag 7 september en zondag 9 september wordt er 's nachts aan de weg gewerkt tussen Veghel en knooppunt Vught. De snelweg is dan in beide richtingen afgesloten.
Tussen vrijdag 19 oktober en zondag 21 oktober wordt er 's nachts opnieuw gewerkt tussen Veghel en knooppunt Vught. Tijdens deze twee afsluitingen is ook een gedeelte van de A65 gesloten, tussen Vught-Centrum en knooppunt Vught.
Tussen vrijdag 9 november en zondag 11 november gaat de A2 's nachts dicht tussen Boxtel-Noord en Best-West. Ook dan is de snelweg in beide richtingen afgesloten.

De vertrektijden zoals gepubliceerd op het wedstrijdschema houden geen rekening met deze afsluitingen. Gelieve zelf met je team afspraken te maken over vertrektijden indien de reis je over de A2 voert.
Zie voor details ook de website vanAnaarBeter.nl
 
Goede reis!
Het wedstrijdsecretariaat