Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Toernooien Jun
14

Peperkoektoernooi 2011

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 11 juni vond alweer voor de 3e keer het Peperkoektoernooi voor de C-jeugd plaats bij Hockey Geldrop. 17 Teams (10 meisjes- en 7 jongens teams (helaas trok 1 jongensteam zich op het laatste moment terug) ), gingen met elkaar de strijd aan zowel op het hockeyveld als door middel van een 3-tal spellen. De uitslagen in beide categorieën zouden de uiteindelijke winnaar bepalen.

De sfeer zat er vanaf het begin goed in. De weergoden bleken ons, ondanks de slechte voorspellingen, toch nog aardig goed gezind en het bleef in de middag bij 2 flinke buien. Gelukkig konden we het programma gewoon afmaken.

Bij de jongens werd het zeer spannend toen beide finale wedstrijden (om de 3e en 4e plaats en 1e en 2e plaats) in een gelijkspel eindigden. Maar we waren niet voor één gat te vangen en besloten werd om d.m.v. een shoot-out de strijd te beslissen. Ongemeen spannend, maar de jongens vonden het leuk om te doen. De strijd om de 3e plaats werd gewonnen door Geldrop JC3 en de strijd om de 1e plaats werd gewonnen door Oranje Zwart JC3, HCQZ JC2 won een mooie 2e plek.

Bij de meisjes bleken de meiden van C5 van Den Bosch overall de beste en zij wonnen het meisjestoernooi, gevolgd door Venlo MC2 (2e) en Geldrop MC2 (3e).

Een gezellige dag kwam ten einde en de organisatie wil dan ook alle vrijwilligers die ons op wat voor een manier dan ook geholpen hebben héél hartelijk bedanken!!!!! Zonder hen was het niet mogelijk geweest om van deze dag een succes te maken!!

Foto's van het toernooi staan in het fotoalbum!