Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
29

Dames 1 ongeslagen kampioen!

Nieuws afbeelding
Met een 4-2 overwinning op nr 2 HCAS is Dames 1 ongeslagen kampioen geworden!
Het was een open wedstrijd met kansen over en weer. Geldrop was er op gebrand om te winnen en speelde met veel druk naar voren. De vele kansen werden niet benut en in de 23ste minuut was het HCAS die uit het niets de 0-1 scoorde. De 1-1 viel eindelijk in de 27ste minuut uit een strafcorner, perfect ingeslagen door Germaine Doorenbosch.
Ook in de 2de helft ging het gelijk op tot dat Sanne Vermeulen in 2 minuten tijd 2 schitterende doelpunten scoorde: 3-1. Verdiend, Geldrop ging er voor en HCAS kon geen echte vuist maken.
Toch kwam HCAS nog via een strafbal op 3-2. Het was uiteindelijk na weer goed opkomen over rechts door Sanne Vermeulen, Daphne Sloots die de 4-2 maakte en de wedstrijd was gespeeld. ONGESLAGEN KAMPIOEN!!!