Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Mei
22

Boekel uit, 1-2 winst: KAMPIOEN!

Nieuws afbeelding
Een wedstrijd met spanning, bij winst zou Dames 1 kampioen zijn! En dat speelde een rol gedurende de gehele wedstrijd. De coach moest er hard aan trekken om de wedstrijd onder controle te krijgen.
Het was Boekel die de eerste kansen kreeg, maar door goed keepen van Renee Weber bleef het 0-0. Ilse Vromans kreeg de eerste goede kans van Geldrop met een bal op de lat. Halverwege de eerste helft kreeg Geldrop wat grip op de wedstrijd en in de 30ste minuut viel eindelijk de 0-1 door Sanne Vermeulen.
Boekel liet het er niet bij zitten en binnen een minuut maakten ze de 1-1.
Geldrop kwam fel uit de rust en de Geldropse supporters lieten zich horen! In de 5e minuut werd de 1-2 gescoord door Dafne van Wylick.
Het bleef een open wedstrijd, Boekel ging voor de punten, met kansen over en weer. Het was echter Geldrop dat na het eindsignaal met de winst naar huis ging: KAMPIOEN!

Zondag 29 mei speelt Dames 1 thuis tegen HCAS, 12:45u.