Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Mei
16

En spannend was het!

Nieuws afbeelding

Supporters BEDANKT! Bedankt voor jullie steun. Het werd een spetterende wedstrijd waarin Dames 1 ongelofelijk hard heeft moeten knokken om als winnaar van het veld af te gaan. Vanaf het beginsignaal voelde je de spanning, de druk om te "moeten" winnen. Dat had tot gevolg dat er nerveus gespeeld werd en Geldrop niet echt in haar spel kwam. In de 17e minuut wist Apeliotes via een strafcorner te scoren: 0-1. En 0-1 bleef het lang. Pas in de 10de minuut van de 2e helft wist Geldrop de gelijkmaker te scoren, Germaine Doorenbosch via een strafcorner. Dat bracht wat geloof terug bij de Geldropse dames. In de 15e minuut was het Sanne Vermeulen die sterk van de rechterkant naar binnentrok en op goal sloeg. Deze bal werd van richting veranderd door Carien Geertsema en de 2-1 was een feit. 10 minuten later scoorde Ilse Vromans de 3-1.
Apeliotes bleef naar voren hockeyen en 2 minuten voor tijd maakten ze 3-2. Het eindsignaal werd met gejuich ontvangen, 3-2 winst, 3 punten erbij, nog 2 finale's te gaan!

Steun Dames 1 op weg naar het kampioenschap!

Zondag 22 mei speelt Dames 1 uit tegen Boekel, 12:45u.