Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Mei
8

Winst voor Dames 1!

Nieuws afbeelding
De uitwedstrijd tegen Deurne stond op het programma op deze warme zondag. De 1e finale van de 4 wedstrijden die nog gespeeld moeten worden. Dames 1 begon geconcentreerd aan de wedstrijd. De keeper van Deurne was dat niet, na een wat slap schot van Daphne Sloots schopte ze over de bal waardoor de bal de goal in rolde: 0-1!
In de 12e minuut was het Bo Knapen die scoorde uit de rebound na een ingeslagen strafcorner: 0-2.
Deurne probeerde van alles, kreeg totaal zelfs 17 strafcorners en speelden de laatste 8 minuten met 2 spelers meer, maar Geldrop hield keurig stand en ging verdiend met de 3 punten naar huis.

Nog 3 wedstrijden te spelen: 3 finale's!
Steun Dames 1 op weg naar het kampioenschap!

Zondag 15 mei speelt Dames 1 thuis tegen Apeliotes, 12:45u.