Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Apr
4

Strijd in Son, Dames 1 speelt 2-2

Nieuws afbeelding

Na de eerste 5 minuten was wel duidelijk dat Son puur voor de counter ging en Geldrop moest het spel maken. Geldrop speelde wederom met veel druk naar voren en als het dan niet lukt om te scoren, lukt het de tegenstander wel. In de 32ste minuut van de eerste helft benutte Son een strafcorner. Met een 1-0 achterstand ging Geldrop de rust in.
Vol power kwam Geldrop de rust uit en in de 11de minuut werd het 1-1 door Imke Bernts uit een goed uitgespeelde strafcorner.
Snel daarna werd een aanval over rechts opgezet en door goed doorzetten van Sanne Vermeulen kwam de voorzet vanaf de achterlijn en Carien Geertsema stond op de juiste plek om er 1-2 van te maken.
In de 21ste minuut lukte het Son om uit een starfcorner 2-2 te maken. Het laatste kwartier was erg spannend en lijnstopper Imke Bernts wist tot 2 maal toe de bal van de lijn te halen, waardoor Geldrop met een gelijkspel uit Son kon vertrekken.

Met een voorsprong van 3 punten blijft Dames 1 koploper!

As zondag speelt Dames 1 thuis tegen Boxmeer, 12:45u.