Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Maa
28

Dames 1 - Meerssen: 1-0

Nieuws afbeelding

"Jagen" en "hou druk" werd veelvuldig door de coach van Geldrop geroepen, want het was geen makkelijke wedstrijd voor Dames 1. Meerssen was gekomen om de nul te houden en Geldrop moest het spel maken en door de stugge verdediging heen breken.
Kansen waren er zeker in de 1e helft, schot over, een aantal strafcorners maar de bal wilde er niet in.
Ook in de 2e helft was het "jagen" en "hou druk" en in de 16e minuut was het eindelijk raak: een schot op goal van Esther Fransen in een overvolle circel werd met een tip-in door Dafne van Wylick in de goal gewerkt. Opluchting bij de dames, eindelijk de verdiende voorsprong. Geldrop bleef aandringen maar een 2e goal zat er niet in, eindstand 1-0.
Weer winst en 3 punten er bij. Dames 1 blijft koploper met 5 punten voorsprong op nummer 2.

As zondag speelt Dames 1 uit tegen Son, 12:45u.