Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Maa
22

Civicum D1 - Geldrop D1: 0-3

Nieuws afbeelding

Afgelopen zondag speelde Dames 1 uit bij Civicum. De 1e helft verliep wat moeizaam, het lukte Geldrop niet om met overtuiging te spelen. Geldrop kwam fel en gedreven uit de rust wat eindelijk in de 6e minuut resulteerde in de 0-1 door Romy Nansink.
Dat bracht ook wat rust in het team want winnen was wel de opdracht. In de 20ste minuut scoorde Daphne van Wylick de 0-2 uit de rebound van een strafcorner. Lotte Scheepers scoorde in de 30ste minuut de 0-3 wat tevens de einduitslag is geworden!
Wederom winst en 3 punten er bij. Dames 1 blijft koploper met 5 punten voorsprong op nummer 2.

As zondag speelt Dames 1 thuis tegen Meerssen, 12:45u.