Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Dames 1 Maa
15

Dames 1 - Scoop: 3 - 1

Nieuws afbeelding

Afgelopen zondag heeft Dames 1 weer een mooie overwinning behaald op Scoop. Na een twijfelend begin met een strafbal tegen, die door keeper Lisa vd Eijnden knap werd tegengehouden, lukte het Geldrop om met veel druk naar voren weer in haar eigen spel te komen. In de 23ste minuut werd het 1-0, aanval over rechts en een schot op goal door Ilse Vromans. Dit was tevens de ruststand.
In de 5e minuut na rust valt de 2-0 uit een strafcorner, ingeslagen door Germaine Doorenbosch. Scoop was onder de indruk en maakte een blunder achterin, Ilse Vromans onderschepte de bal en scoorde de 3-0. Scoop scoorde uiteindelijk nog tegen via een strafbal in de 32ste minuut. Eindstand 3-1.