Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Clubkleding Aug
16

Instructie Sponsorkleding Hockey Geldrop, seizoen 2013-2014

Betreft teams prestatielijn: Heren 1, Heren 2, Dames 1, Dames 2, JA1, JB1, JC1, JD1, MA1, MB1, MC1, MD1

Inleiding
De teams in de prestatielijn maken gebruik van kleding die door een sponsor ter beschikking is gesteld. Stichting Hockeybelangen Geldrop ontvangt hiervoor een vergoeding die ten goede komt aan de hockeyvereniging Geldrop.
De spelers lopen in mooie tenues die bovendien het team een professionele uitstraling geven. Aangezien het om behoorlijke bedragen gaat is het goed om hierover afspraken met elkaar te maken.

Met ingang van seizoen 2010-2011 is door het bestuur van Hockey Geldrop besloten dat er per speler een eigen kledingbijdrage moet worden betaald van € 20,00 per seizoen.  

Inhoud kledingpakket
1 thuisshirt (Hockey Geldrop clubshirt)
1 uitshirt (geel)
1 grijze broek of rok
1 paar rode sokken
1 paar gele sokken
1 trainingsjas
1 trainingsbroek
Van dit kledingpakket worden de sokken jaarlijks eigendom van de speler.

Het is daarbij ook goed om te weten dat het kledingpakket (exclusief 1 paar rode en 1 paar gele sokken) in bruikleen worden gesteld en minimaal 3 jaar mee zal moeten gaan. Aan het eind van elk seizoen wordt het door Hockey Geldrop ingenomen en kan het dus mogelijkerwijs ook van gebruiker wisselen.
Aan het begin van elk seizoen worden bij het uitreiken van het kledingpakket nieuwe sokken (1 paar rode en 1 paar gele sokken) geleverd.

Centraal in het dragen van gesponsorde tenues staat:
Team en speler vertegenwoordigen zowel sponsor als Hockey Geldrop. Zorg dus dat alles er netjes uitziet en dat elke speler representatief is.

Het Bestuur
 
  
Afspraken over het gebruik van het kledingpakket  << KLIK HIER >>
  
Voorwaarden/afspraken uitreiken kleding
Iedere speler dient zijn/haar eigen kledingbijdrage 2013-2014 (à € 20,00) bij het uitreiken van de nieuwe kledingpakketten (contant en gepast) te betalen. 
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Thijmen Storm
Leyi Pover