Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Jul
4

Afslagweekend 31 augustus en 1 september 2024

Opening Seizoen 2024-2025

De vakantie staat voor de deur maar achter de schermen zijn wij alweer druk doende met de opening van het nieuwe seizoen.

De traditionele afslag met HTC Son is ieder jaar steeds uitdagender door de krimpende ledenaantallen bij beide clubs, maar ook nu hebben we weer evenwichtige wedstrijden kunnen afstemmen.
De opening van het seizoen zal plaats vinden in het weekend van 31 augustus en 1 september 2024. Het wedstrijdoverzicht staat in de bijlagen vermeld.

Bij de thuisblokken voor MO12 en de Jongste Jeugd zijn het met name drieluiken geworden om zo allemaal aan het spelen toe te komen.
Bij extreem weer kun je wedstrijden inkorten of wat langer pauze inlasten natuurlijk. 
Neem ook de hesjes mee, aangezien er ook onderling wordt gespeeld.
Voor de thuisspelende ploegen is het verzoek om zelf de scheidsrechters te regelen, zodat de wedstrijden in goede banen wordt geleidt.

Zodra alle nieuwe teams zichtbaar zijn, zal ik de wedstrijden ook zichtbaar maken in de app.

Teams die niet vermeld zijn en wel een oefenwedstrijd willen spelen kunnen uiteraard contact zoeken met het wedstrijdsecretariaat zodat wij jullie gegevens in overleg doorgeven aan een bepaalde tegenstander waar tegen je zou willen spelen. 

Bij alle overige vragen, zijn wij uiteraard ook een luisterend oor!

Rest mij één ieder een hele fijne zomervakantie toe te wensen!
 
Met sportieve groeten,
Ronnie, wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd en Junioren


Bijlage