Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Feb
7

Bubbles & Balls Veiling Hockey Geldrop

Beste Hockeyleden, 

Op zaterdag 2 maart 2024 organiseert Hockey Geldrop samen met Voetbal Vereniging Geldrop voor de tweede keer een unieke veiling: Bubbles & Balls. Een uniek Sport Benefiet Event. 

Veiling

Tijdens deze avond worden unieke items geveild. Ook vindt er een loterij plaats met mooie prijzen. De avond start tussen 18.15 en 18.45 uur met bubbels waarna we in vier heerlijke gangen en drie veilingrondes toewerken naar een swingende afsluiting. De avond eindigt om 01.30 uur.  

Unieke avond voor het goede doel

Deze bijzondere veiling is bedoeld om geld in te zamelen voor de ondersteuning van sportactiviteiten voor de (jeugd)leden van beide verenigingen. De opbrengst wordt onder beide verenigingen verdeeld en goed besteed. Van de opbrengst van de vorige veiling is onder meer het oefen hockeykunstgrasveld betaald dat direct bij de entree van het sportpark van Hockey Geldrop ligt. Ook biedt de avond een sfeervol en feestelijk platform om samen met andere relaties te netwerken.   

Wilt u erbij zijn?

Dat zou heel mooi zijn. U koopt hiervoor een tafel voor zes personen. Zo bent u hiermee verzekerd van een volledig verzorgde avond met heerlijk eten, drank en entertainment voor u en vijf van uw gasten. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse stoel te kopen.  

We hopen natuurlijk dat u erbij wilt zijn. In totaal is er ruimte voor 30 tafels. Op dit moment verloopt de tafelverkoop goed. Dus, aarzel niet te lang als u beide verenigingen een warm hart toe wil dragen. Uw hulp is meer dan welkom. Bovendien belooft het een bourgondische avond te worden. Wilt u een tafel kopen of bent u ge├»nteresseerd in één of meerdere stoelen? 

Stuur dan een mailtje aan Stichting Hockeybelangen Geldrop: [email protected] 

PS.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen maar wilt u wel uw steentje bijdragen aan deze avond? Heeft u bijvoorbeeld nog een mooi item voor de veiling waarop tijdens de avond geboden kan worden? Laat het ons dan weten via het eerdergenoemde mailadres. Uw bijdrage is meer dan welkom.