Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Aug
17

Bitjes op maat en Playhockey bij Hockey Geldrop

Beste leden van Hockey Geldrop,

Volgende week gaan de trainingen weer beginnen en samen met een tweetal sponsoren willen we jullie de mogelijkheid geven om goed voorbereid te kunnen gaan starten.

Zowel Play Hockey als Mondzorg zullen aanwezig zijn tijdens een aantal trainingen.

Mondzorg Geldrop, bitje op maat

Op maandag en dinsdag 21 en 22 augustus komt Mondzorg Geldrop naar onze club. Ze introduceren een nieuwe manier van bitje happen, niet meer in de vieze gips of putty happen ze zijn overgegaan naar digitale werkwijze en werken samen met Clik.Fit.

Voor Mondzorg Geldrop, produceert Clik.Fit een op maat gemaakte gebitsbeschermers aan de hand van een 3D-scan van je gebit. Klaar in 1 minuut! Een ideale gelegenheid om je kind of jezelf een bitje op maat te laten aanmeten zonder gedoe. Zeker als je kind om de zoveel tijd zijn of haar bitje kapot kauwt ;).

De beschermer voelt aan als een tweede 'huid' en bevordert de prestatie op het veld omdat je net wat meer lucht binnenkrijgt. Je hebt bijna niet in de gaten dat je het bitje draagt. De gebitsbeschermer is ontworpen in nauwe samenwerking met topsporters (bijvoorbeeld hockeyers van Pinoke en Den Bosch) die ze elke dag gebruiken. De voordelen t.o.v. traditionele bitjes zijn:

·       100% aansluitende pasvorm

·       Geen irritatie in mondhoeken of tandvlees

·       Vrijer en voluit ademhalen

·       Moeiteloos communiceren 

 

Hoe gaat het in zijn werking?
Het bedrijf maakt een scan van je bovenkaak met 3D videotechnologie. Hiermee zijn alle minuscule rondingen en vormen van het gebit vast te leggen. Vervolgens maken ze een digitale gebitsbeschermer die geproduceerd wordt met 3D print technologie. Hierbij wordt uniek materiaal gebruikt dat voldoet aan alle eisen van een bitje op het gebied van sterkte, flexibiliteit, gezondheid en gebruiksgemak.

0% foutmarge en 100% wedstrijdfocus.

Wanneer bij HC Geldrop
21 augustus van 15.00 tot 22.00 uur. 

22 augustus van 17.00 tot 22.00 uur.

 

Je kan je aanmelden via www.clik.fit 

21 augustus van 15.00 - 21.00uur : https://www.clik.fit/details-en-registratie/HC-Geldrop/form 

22 augustus van 18.00 - 22.00uur: https://www.clik.fit/details-en-registratie/hc-geldrop-1/form

Prijs

Jeugd, wisselgebit 7 t/m 14 jaar, € 65,- (12 maanden pasvormgarantie)
Volwassenen, € 75,- (24 maanden pasvormgarantie)

De bitjes zijn uiteraard gereed voor het 1ste competitie weekend in september.


Play Hockey

Op dinsdag 22 augustus komt Play Hockey naar de club met de club kleding naar onze club. Zij zullen aanwezig zijn van 17.00 tot 21.00 uur en je ontvangt 20% korting op je aankoop.


Daarnaast is er een 
actieweek van 28 augustus tot en met 2 september in de winkel in Leende waarbij je 20% korting krijgt op de volledige hockeycollectie en ook op de clubkleding.