Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Okt
26

JUMBO Plaatjesactie

Spaar de toppers van Hockey Geldrop!

 Het is bijna zover! Over een week trappen we af met de Hockey Geldrop spaaractie en kunnen de sportplaatjes worden gespaard bij Jumbo Verhagen Geldrop. De kick-off van deze spaaractie is aanstaande woensdag 2 november om 15:30 uur in het clubhuis met Frits van Hout (Supermarktmanager Jumbo Verhagen Geldrop). Iedereen is welkom! Zien we jou ook?

 De verzamelalbums kunnen tussen 16:00 en 20:00 uur worden opgehaald in het clubhuis door de coach/aanvoerder van de teams die op de foto zijn geweest. Voor de leden die niet op de foto zijn geweest en ook een verzamelalbum willen, is bij Jumbo Verhagen Geldrop een beperkte oplage van de albums verkrijgbaar.

 Hoe werkt deze spaaractie:

- Bij elke €15 aan boodschappen ontvang je een 1 setje met plaatjes.

- Bij diverse actieproducten ontvang je extra plaatjes. Deze actieproducten vind je in de winkel.

 Gepersonaliseerde merchandise

Wist je dat je ook gepersonaliseerde merchandise artikelen kunt bestellen met jouw eigen sportplaatje erop? De (individueel) gefotografeerde leden vinden in hun gepersonaliseerde album een unieke code waarmee je kunnen inloggen op www.jouwfanshop.nl. Via deze webshop kun je merchandise-artikelen met jouw eigen sportplaatje of juichfoto erop te bestellen.

Gedurende het bestelproces kan gekozen worden voor thuislevering (tegen betaling). De fotoproducten worden meestal de volgende dag al verstuurd. Bij het bestellen van mokken, posters en sleutelhangers bestaat ook de keuze om de artikelen kosteloos bij de club af te laten leveren. Je kunt jouw artikel dan na het einde van de actie ophalen op de club. Meer informatie hierover volgt later. 

Je hebt hierdoor niet alleen zelf mooi aandenken aan deze actie, maar onze club ontvangt ook een gedeelte van de inkomsten. Steun jij de club ook?

Heel veel plezier met sparen en tot woensdag!

*De spaaractie loopt van 2 november 2022 tot en met 3 januari 2023, dus ren snel naar de winkel!