Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Jun
14

Teamindelingen

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders/verzorgers,

De teamindelingen van de jeugd- en jongste jeugd teams voor seizoen 2022-2023 zijn vanaf 14 juni zichtbaar via de site. Wanneer met het persoonlijke lidnummer wordt ingelogd op de site kan men onder club > documenten > teamindelingen, de teamindelingen vinden.

Let op: voor enkele teams (JB1, MB1, MC1) zijn nog een aantal trainingen gepland om tot een definitieve indeling te komen. Meer informatie over de trainingen volgt voor de spelers die dit betreft.

Het TK en de TC hebben op basis van input van coaches en trainers de nieuwe indeling gemaakt. We gaan ervan uit dat alle spelers ook in het nieuwe seizoen veel hockeyplezier gaan beleven.

Voor eventuele op-/aanmerkingen is de TC en het TK op maandag 4 juli van 19:30-20:00 uur op de club aanwezig. Wij willen jullie dan ook verzoeken niet te mailen, te appen of te bellen. Er zal geen reactie worden gegeven op eventuele mails/apps.

Met ingang van het nieuwe seizoen (eind augustus) zullen de teams van alle kinderen uit een gezin zichtbaar zijn in de app wanneer de adresgegevens in LISA exact overeenkomen. Wanneer het team van een kind ontbreekt, is het dus zaak de adresgegevens te controleren en aan te passen. Controleren kan door in te loggen, via de app en/of site, ga naar je profiel en controleer de gegevens. Een adreswijziging dient te worden doorgegeven aan de ledenadministratie ([email protected]).

Met sportieve groet,

De Technische Commissie

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app