Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Jan
25

Gezocht: Enthousiaste vrijwilligers voor in het bestuur en andere functies

Gezocht: Enthousiaste vrijwilligers voor in het bestuur en andere functies

Beste leden, ouders en eenieder die Hockey Geldrop een warm hart toedraagt,

Op de Algemene Ledenvergadering van volgende week maandag 31 januari (vergeet je niet aan te melden!) zullen zowel onze penningmeester Nico Knoll, onze secretaris Anne-Marie der Kinderen, onze vicevoorzitter en lid Algemene Zaken Robert de Greef en ons lid Verenigingszaken Pedro van den Eijnden aftreden en geen deel meer uitmaken van het bestuur van Hockey Geldrop.

Het nieuwe bestuur is dus dringend op zoek naar aanvulling in het bestuur.

We hebben in Renée Braken een geschikte en gemotiveerde secretaris gevonden die samen met het nieuwe bestuur aan de gang wil. Renée zal zich hier even voorstellen:

Hallo, mijn naam is Renée Braken en heb me aangemeld als beoogd secretaris van Hockey Geldrop. Wij wonen in Geldrop, mijn man en onze drie kinderen genieten van de hockey; de jongste bij de funky’s, de middelste bij de zestallen, de oudste bij de achttallen en mijn man bij de veteranen. Ik ben een sportief persoon, graag buiten met de kinderen, houd van reizen en skiën.

Om van betekenis te kunnen zijn voor de sport van ons gezin en een bijdrage te kunnen leveren aan de club, heb ik me aangemeld als secretaris.
Waar sta ik voor? Ik wil bijdragen aan een mooie club, als persoon ben ik open en toegankelijk voor de leden. Op zaterdagochtend (en af en toe op zondag ;-)) sta ik veelal langs de lijn, en ontmoet je graag daar!

 

Behalve dat we op zoek zijn naar een penningmeester zijn we ook dringend op zoek naar een bestuurslid Algemene Zaken en een bestuurslid Verenigingszaken!

Wil jij jouw clubhart inzetten om onze fantastische club mee te besturen en heb je affiniteit met cijfers, evenementen, communicatie en of heb je anderszins expertise in huis die nuttig kan zijn voor Hockey Geldrop? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar [email protected]. We gaan dan graag met je in gesprek om te kijken hoe we elkaar kunnen vinden en tot een samenwerking kunnen komen.

Buiten de bovenstaande bestuursfuncties zoekt Hockey Geldrop nog veel meer vrijwilligers om de club draaiende te houden. In onderstaande overzicht staan alle openstaande vacatures binnen de club. Hiervoor zoeken we enthousiaste en betrokken mensen om SAMEN de club te runnen! 

Bar:

·    Coördinator bar en inkoop

·    Barverantwoordelijke zaterdag

·    Barouders zaterdag

·    Barvrijwilligers evenementen/ oefenwedstrijden

·    Conciërge(s) voor hulp bij kleine klusjes en openen van de deur voorleveranciers/onderhoud

·    Sleutelhouder. Woont bij voorkeur op loopafstand van het clubhuis en fungeert als sleuteladres voor het clubhuis

Scheidsrechterscommissie:

·   Hulpouders die om toerbeurten (rooster) op zaterdagochtend de jongste   scheidsrechters willen coachen/begeleiden bij de 6- en 8-tallen.

ICT:

·       Social Media content beheerder voor het opzetten en beheren van Social   Media kanalen.

·         Systeembeheerder/ aanspreekpunt  

Financiën:

·       Administrateur financiële administratie

·       Ledenadministratie

Activiteiten:

·       Vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen met het bedenken en   opzetten van activiteiten voor de jeugd of de senioren.

·        

Het bestuur van Hockey Geldrop (m.i.v. 31-01-2021)

Jef van Stratum (Beoogd Voorzitter)

Renée Braken (Beoogd Secretaris)

Harm Crompvoets (Technische Commissie)

Frank Gruintjes (Accommodatie)

 

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Maandag 31 januari

20.00u (online) 

Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering kan door een mail te sturen naar:

[email protected]

Je ontvangt dan een link om online deel te nemen aan de vergadering!