Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Jan
12

Hervatting Zaalhockeycompetitie?

Beste leden,

Momenteel zijn wij in afwachting van de eerstvolgende persconferentie van de overheid waarop bekend wordt gemaakt hoe de coronamaatregelen er vanaf zaterdag 15 januari aanstaande uit gaan zien. En of de zaalhockeycompetitie dan wellicht ook weer hervat kan worden. De KNHB zal zo snel mogelijk na de persconferentie bekend maken welke impact de besluiten hebben op het al dan niet hervatten van de zaalhockeycompetitie én het opstarten van de midwintercompetitie.

Zoals eerder aangegeven door de KNHB wordt de zaalcompetitie direct hervat zodra het weer mogelijk is. Dit betekent dat er mogelijk vanaf aanstaande zaterdag 15 januari alweer wordt gespeeld! De zaalhockeycommissie is inmiddels dan ook al druk bezig met de voorbereiding.

Hoewel wij begrip hebben voor het feit dat dit wel erg kort dag is, verzoeken wij alle teams vriendelijk doch dringend hier alvast rekening mee te houden m.b.t. het regelen van scheidsrechters, zaalwachten en vrijwilligers voor het scannen van de QR code. Aangezien de club heeft toegezegd de resterende kosten van de zaalhockeycompetitie op zich te nemen, zou het vervelend zijn wanneer de club ook nog eens wordt geconfronteerd met boetes omdat teams hun verplichtingen niet nakomen. We vertrouwen dan ook op de medewerking en flexibiliteit van alle teams!

Zodra er meer bekend is vanuit de overheid en de KNHB zullen wij jullie nader informeren. Wij gaan er vanuit dat dit uiterlijk aanstaande vrijdag 14 januari zal zijn.

Met sportieve groet,

De Technische Commissie

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app