Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Dec
22

Zaalhockey stilgelegd

Beste leden, 

Zoals jullie inmiddels hebben vernomen is de zaalhockeycompetitie helaas tot nader order stilgelegd. 

Het Bestuur heeft daarom besloten dat de zaalhockeycontributie niet zal worden geïncasseerd. Mocht de zaalhockeycompetitie alsnog worden hervat dan zal de club de resterende kosten dragen.

De automatische incasso's zullen gestorneerd worden. Leden die op andere wijze betaald hebben ontvangen nog een bericht van de ledenadministratie. 

Aangezien buiten sporten nog steeds mogelijk is wil de club dit graag faciliteren. Juniorenteams met spelers en speelsters tot en met 17 jaar kunnen vanaf nu een half veld reserveren om te trainen óf één heel veld voor het spelen van een onderlinge oefenwedstrijd. Let wel dat het hier gaat om training op vrijwillige basis; trainers zijn niet verplicht training te geven. Wat betreft de senioren zijn er nog geen richtlijnen vanuit de KNHB en de Gemeente. Er zou in tweetallen getraind mogen worden maar hoe dat georganiseerd mag/ kan worden is nog onduidelijk. De senioren zullen dus nog even geduld moeten hebben. 

Voorlopig wordt er nog geen interne competitie opgezet in afwachting van nadere informatie vanuit de overheid en de KNHB. 

Onderstaand de voorwaarden voor het reserveren van een veld.  

1. 1. Reserveringen voor het veld aanvragen via [email protected]. Ook het veld met de balken.

2. 2.  In principe krijgt ieder team één blok per week aangewezen omdat we beperkt zijn in tijd

3. 3. Er kan worden gereserveerd voor alle dagen tussen 10.00-12.00 uur en 14.00-16.00 uur

4. 4. Het gaat om blokken van maximaal één uur. Een oefenwedstrijd duurt daarom ook maar maximaal 2x 25 minuten. Het is niet toegestaan om tegen teams van andere clubs te spelen.

5. 5. Er mogen maximaal twee begeleiders aanwezig zijn én eventueel twee scheidsrechters. Toeschouwers zijn helaas niet welkom en teams dienen zo spoedig mogelijk na de training of de wedstrijd het complex te verlaten 

6. 6. Het team dient te worden begeleid door hun eigen trainer/ coach of een andere trainer/ coach van Hockey Geldrop. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat teams zelfstandig het veld op gaan of onder begeleiding van ouders (tenzij deze trainer/ coach zijn). Een en ander heeft te maken met de aansprakelijkheid van de club.

7. 7. Teams dienen in overleg met het wedstrijdsecretariaat een sleutel te regelen wanneer ze deze niet hebben.

8. 8. De aanvraag dient de volgende gegevens te bevatten: naam team, namen begeleiders/ scheidsrechters, in het bezit van een sleutel ja/ nee. Onvolledige aanvragen worden nietin behandeling genomen.

9. 9. Het is niet mogelijk om een voorkeurstijd -of veld aan te geven. Teams worden willekeurig ingedeeld.
Het veld dient bespeelbaar te zijn. Bij vorst mag er niet getraind of gespeeld worden i.v.m. beschadiging van de velden en de veiligheid van de spelers

We hopen dat we kunnen rekenen op jullie medewerking en flexibiliteit, zodat we in ieder geval nog een tijdje kunnen blijven hockeyen. 
 

We wensen iedereen heel veel hockeyplezier! 

Namens het Bestuur, de Technische Commissie en het Technisch Kader