Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
ZAALHOCKEY Dec
6

Aandachtpuntjes zaalhockey

Beste zaalhockeyers en coaches:

Afgelopen weekend zijn de eerste zaalwedstrijden gespeeld. Hier nog een paar laatste puntjes van aandacht vanuit de KNHB en de zaalhockeycommissie:

Wedstrijdduur: 2×20 min:
− Gedurende de wedstrijd wordt de tijd in district Zuid-Nederland nooit stilgezet! Ook niet bij blessures (van welke aard dan ook), kaarten of strafballen m.u.v. Topklasse wedstrijden.
− Worden de vastgestelde aanvangstijden in een blok niet gehaald, dan kan de zaalleiding de duur van de wedstrijden inkorten tot maximaal 2 x 15 min, zodat de vastgestelde eindtijd alsnog wordt gerealiseerd! Dit moet voorafgaand aan de wedstrijd zijn gecommuniceerd aan beide teams!
− Omwille van het strakke tijdschema en de huidige coronamaatregelen wordt afgezien van 'shake hands' bij aanvang wedstrijd.

Toezicht op jeugdteams:
− De teambegeleider/coach is verantwoordelijk voor het gedrag van het team gedurende de gehele duur van het verblijf in de sporthal en
− … ziet erop toe dat het team zich niet alleen in de zaal maar ook op de tribunes, in de kantine of het sportcafé en vooral ook in de kleedkamers behoorlijk gedraagt.

Algemene afspraken:
− Ga respectvol om met andere spelers, coaches, de arbitrage, zaalwachten en -beheerders.
− Denk aan de controle van de QR-codes.
− Vul vooraf het DWF in!
− Er mag niet gehockeyd worden in gangen, kleedkamers of buiten het veld.
− Kleedkamers na gebruik schoon en netjes achterlaten.
− Ruim na de laatste wedstrijd van de dag de balken en andere materialen op. Oók als je niet in Geldrop speelt. Vele handen maken licht werk!

Succes en vooral heel veel plezier in de zaal!

Zaalhockeycommissie

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Fleur Kleingeld
Lieke Arendsen