Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Nov
16

Geen toeschouwers bij de trainingen

Beste leden, 

Zoals we jullie eerder hebben geinformeerd mogen er als gevolg van de aangescherpte Coronamaatregelen geen toeschouwers meer aanwezig zijn bij wedstrijden. 

Dit betekent dat alleen spelers en begeleiding nog toegang hebben tot de velden en het clubhuis. Daarnaast moet iedereen vanaf 18 jaar een geldige QR code tonen om toegang te krijgen tot het terras, clubhuis en de kleedkamers. Met uitzondering van leden in functie (coaches, managers, Bestuursleden etc.), conform de geldende wet -en regelgeving. 

Voor zover het nog niet duidelijk was willen wij jullie er op wijzen dat er ook bij de trainingen geen toeschouwers mogen zijn. Ouders worden dan ook vriendelijk verzocht om hun kinderen buiten het complex af te zetten en op te halen. Bij de jongste jeugd en keepersschool hebben wij de trainers gevraagd om de kinderen bij het hek op te halen.

I.v.m. de gewijzigde sluitingstijden van de horeca, waaronder het clubhuis ook valt, is het clubhuis alleen geopend op zaterdag en zondag. Alleen spelers, begeleiding en overige leden met een functie hebben toegang tot de velden, de kleedkamers, het terras en het clubhuis. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat spelers en/ of begeleiding na hun wedstrijd als toeschouwer op het complex blijven. Uiteraard mag er een na de wedstrijd een drankje genuttigd worden met de tegenstander, echter wordt dan wel van iedereen verwacht te gaan zitten (zowel in het clubhuis als op het terras). Ook dit conform de huidige maatregelen.
 

Het spreekt voor zich dat wij ook niet blij zijn met de huidige beperkingen maar wij willen er als club alles aan doen om er voor te zorgen dat iedereen kan blijven hockeyen. We vragen dan ook vriendelijk om jullie begrip en medewerking in deze. 

Alvast bedankt en veel hockeyplezier! 

De Technische Commissie

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.