Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Okt
14

Aankondiging jaarlijkse ALV en voorstellen nieuw bestuurslid

Beste leden,

De ALV van 22 november is gecanceld. Er komt een nieuwe datum in januari 2022. 

Het bestuur is voornemens om Jef van Stratum voor te dragen in de ALV als opvolger van Simone van der Heiden. De komende weken sluit Jef al aan bij de bestuursvergaderingen.

Voor degenen die Jef niet kennen, stelt hij zich graag alvast aan iedereen voor:

Ik ben Jef van Stratum, ben 52 jaar oud en heb er ontzettend veel zin in om samen met jullie, de leden, alle vrijwilligers en het bestuur te gaan werken aan een leuke, sportieve maar vooral gezellige Hockeyclub. Een mooie club waar ik ongeveer al vanaf mijn 5e rondloop. Eerst als jongste van een hockeygezin, met moeders mee die coach was van mijn oudere broer of zussen. (Ik kon immers niet alleen thuis blijven) Later als speler vanaf de mini's (dat zijn nu de 6-tallen) via Heren 4 tot aan de veteranen en de trimmers. Toen het fysiek niet meer zo makkelijk ging en de hersteltijd na een wedstrijd steeds langer duurde, heb ik besloten om mijn hockeystick om te ruilen voor een fluitje en ben ik voorzitter geworden van de scheidsrechterscommissie en heb de opleiding tot bondsscheidsrechter gevolgd bij de KNHB. Zo kan ik toch nog een sportieve bijdrage leveren aan het mooie hockeyspelletje.

Zelf heb ik inmiddels ook een Hockeygezin met Meike spelend in Dames 1, Floor spelend in DJ4 (beide heb ik ook gecoacht bij de jeugd) en Saskia mijn vrouw als manager van Dames 1. Je kunt wel zeggen dat Hockey (Geldrop) een belangrijk onderdeel van ons gezin en mijn leven is. In het dagelijkse leven run ik als ondernemer samen met mijn gezin Escaperoom Geldrop en ben ik Centrummanager in Valkenswaard.  

Het verenigingsleven in Geldrop draag ik een warm hart toe. Ik ben voorzitter van Muziekkorps Euphonia en heb 7 jaar als voorzitter van Wintersfeer Geldrop de ijsbaan mede mogelijk gemaakt. Toen ik benaderd werd voor een bestuursfunctie binnen Hockey Geldrop hoefde ik niet lang na te denken. Hockey Geldrop is een mooie club met ongeveer 1.100 actieve leden, ik ben blij en trots dat ik daar een bijdrage aan mag gaan leveren.


Met vriendelijke groet,


Bestuur Hockey Geldrop en Jef van Stratum

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Fleur Kleingeld
Lieke Arendsen