Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
20

Wedstrijdverslag H1 zondag 19-09-2021

Nieuws afbeelding

Geldrop H1 - Eindhoven H1, 0-7

Na een lange tijd was het eindelijk zo ver, de eerste thuiswedstrijd. Tegen een hele sterke tegenstander, beloofde dit een lastige wedstrijd te worden. Dat werd in het eerste kwart al snel duidelijk, het kwart eindigde door onder andere 2 benutte corners van Eindhoven in 0-3.

In het tweede kwart moest er dus al snel iets veranderen, en dit gebeurde. Geldrop kwam iets beter in de wedstrijd en kreeg het hele tweede kwart geen goal tegen.

Na rust bleek echter al snel dat het kwaliteitsverschil dusdanig groot was dat meerdere goals niet uit konden blijven. De teller begon weer te lopen in het derde kwart. Hierdoor moest Geldrop zich richten op ‘schadebeperking’, na in het 4e kwart nog een wereldgoal tegen te moeten krijgen. Al met al een pijnlijke middag voor de mannen van Geldrop. Eindstand: 0-7.

Komende zondag spelen wij weer thuis tegen de mannen van Maastricht, een belangrijke wedstrijd waar Geldrop veel kan laten zien. Tot dan!