Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
3

Start competitie

Beste Leden, 

Na een jaar met veel onderbrekingen van de competities mogen we 11 & 12 september eindelijk weer het veld op! Komend weekend trappen we af met de eerste oefenwedstrijden in het ‘Afslagweekend’ met HTC Son.

We zijn erg blij weer spelers en toeschouwers op ons sportpark te kunnen zien hockeyen waarbij we ons wel nog steeds aan de geldende (basis-)regels van de overheid moeten houden. Voor het sportpark betekent dit dat iedereen welkom is, dat je bij aankomst de aangegeven QR-code met gezondheidscheck scant en dat we 1,5 meter afstand houden! 

In en rond het clubhuis gelden ook voor ons de horeca regels. De regel die van ons allemaal zeker wat discipline zal vragen is dat een vaste zitplaats verplicht is. We verzoeken de teams (zeker bij grote drukte) een half uur na de wedstrijd van het park af te gaan om ook de volgende teams een zitplaats te bieden. 

We verheugen ons erop iedereen weer te zien en rekenen op jullie medewerking om er samen voor te zorgen dat we weer kunnen genieten van het hockeyen en de gezelligheid die daarbij hoort! 

Het bestuur

Gerelateerde nieuwsberichten

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app