Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Jun
2

Corona update 2 juni 2021

Beste leden, 

Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen vrijdag en de nieuwe versoepelingen het volgende: 

Junioren 

Op basis van de laatste versoepelingen zal de KNHB voor de jongste jeugd en juniorenteams nog drie wedstrijden organiseren tussen teams van de verschillende clubs uit de regio. Aangezien de deelname vrijwillig is hebben wij inmiddels geïnventariseerd welke teams hieraan willen deelnemen. De deadline voor inschrijving was al afgelopen maandag, dus inmiddels weten wij welke teams zullen gaan deelnemen. 

Overigens zullen wij, net zoals de meeste clubs uit de regio, deelnemen met de huidige teams. Aangezien de nieuwe teamindelingen waarschijnlijk pas in week 23 gereed zijn. Deelname met de nieuwe teams was daarom organisatorisch niet mogelijk. 

Gezien bovenstaande zal het huidige trainingsschema geldig blijven tot 26 juni. Dit betekent dat de huidige teams tot die tijd mogen doortrainen. Aangezien het seizoen aanstaande zaterdag 5 juni formeel wordt afgesloten, zal dit ook weer zijn op basis van vrijwilligheid. Teams zullen dit zelf moeten afstemmen met de betreffende trainers.  

Teams mogen uiteraard alleen trainen onder toezicht van onze eigen trainers i.v.m. de aansprakelijkheid van de club. Teams die gebruik willen maken van deze optie dienen dit uiterlijk aanstaande vrijdag 4 juni door te geven aan het wedstrijdsecretariaat o.v.v. de namen van de trainers (alleen indien het niet de eigen trainers betreft): [email protected]  

Zoals eerder gemeld is het hierdoor helaas niet meer mogelijk om met de nieuwe teams te trainen. 

Senioren 

Voor de senioren geldt dat er vanaf 5 juni weer getraind en gespeeld mag worden zonder inachtneming van de 1,5 meter regel. Overigens geldt die buiten het veld wel nog steeds!  

Aanstaande zondag is formeel de laatste dag van het seizoen, maar omdat veel senioren niet of nauwelijks hebben kunnen hockeyen, willen we deze groep alsnog de optie bieden om te gaan trainen en/ of wedstrijden te spelen. Ook hier geldt dat het bestaande trainingsschema doorloopt. Teams die gebruik willen maken van de optie om door te trainen dienen dit uiterlijk aanstaande vrijdag 4 juni door te geven aan het wedstrijdsecretariaat: [email protected]   

Op de zondagen is het mogelijk om extra te trainen of om wedstrijden te spelen (alleen tussen teams van Hockey Geldrop en uiteraard zonder publiek). Vanaf nu kan hiervoor een veld gereserveerd worden (1,5 uur als het gaat om een training en 2 uur als het gaat om een oefenwedstrijd) o.v.v. maximaal twee begeleiders, waarvan één Coronatoezichthouder en één scheidsrechter per team: [email protected]   

Mochten jullie het leuk vinden om een onderlinge competitie op te zetten of een Sevens (7-7) competitie te organiseren, dan faciliteren wij dit graag (dat wil zeggen het reserveren van de velden en eventuele communicatie). Maak hierover onderling afspraken en laat het wedstrijdsecretariaat vervolgens weten hoeveel velden jullie hiervoor willen reserveren en op welke tijden.  

LET OP! Het is niet de bedoeling dat jullie gaan doorgeven dat jullie mee willen doen aan een dergelijke competitie! Alleen na onderlinge afstemming doorgeven hoeveel velden jullie wensen te reserveren en op welke tijden. 

Voor alle leden boven de 13 jaar geldt nog steeds een verplichte registratie vóór de trainingen en/ of de wedstrijden. Dit kan via de website of d.m.v. de QR-codes die op de club hangen. 

Wij wensen iedereen heel veel hockeyplezier. Hopelijk kunnen we dit seizoen zo alsnog op een hele leuke manier afsluiten samen! 

De Technische Commissie 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.