Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Mei
5

Resterend programma tot einde seizoen

Beste leden, 

We naderen inmiddels helaas al het einde van het seizoen. Daarom willen we jullie nu graag al informeren m.b.t. het resterende programma. 

Aangezien we de interne competitie al in bijna alle denkbare varianten hebben gespeeld en veel teams graag nog zelf oefenwedstrijden willen spelen, kunnen jongste jeugd -en juniorenteams vanaf vandaag een veld reserveren voor zaterdag 22 en 29 mei. Teams die liever op deze zaterdagen extra willen trainen kunnen hiervoor ook een half veld reserveren. 

Seniorenteams die op zondag 23 mei willen spelen en/ of trainen (met inachtneming van de huidige Coronamaatregelen uiteraard) kunnen ook een (half) veld reserveren. 

De velden kunnen gereserveerd worden via het wedstrijdsecretariaat, [email protected]onder vermelding van de namen van de begeleiders (maximaal 2), de scheidsrechter(s) en de Coronatoezichthouder. Onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen en velden en tijdsblokken worden willekeurig toegewezen. 

De laatste officiële speeldag is zaterdag 5 juni. Op die dag sluiten we het seizoen formeel af. Nadere informatie over de invulling van die dag volgt nog. 

Momenteel wordt er door de Technische Commissie gekeken naar de mogelijkheden om na die datum eventueel nog wedstrijden en/ of trainingen te organiseren met de nieuwe teams. Ook zijn wij nog in overleg met clubs uit de regio en de Veiligheidsregio m.b.t. het organiseren van een zogenaamde 'fietscompetitie'. Een minicompetitie tussen teams van clubs uit de regio. 

Voor de senioren zal worden gekeken of er interesse is in een zomercompetitie (7-7 of elftallen). 

Wij wensen iedereen nog heel veel hockeyplezier tijdens deze laatste periode. 

De Technische Commissie