Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Maa
25

Nieuwe opzet interne competitie

Beste coaches, managers, trainers en trainer-coaches, 

Komende zaterdag spelen jullie de laatste wedstrijd van de interne competitie. Hoewel de meeste teams met heel veel plezier hebben meegedaan, zijn er blijkbaar ook teams die liever iets anders hadden willen doen. 

We willen daarom eerst inventariseren welke teams er interesse hebben om deel te nemen aan een volgende interne competitie of toernooi. Momenteel wordt er nagedacht over een andere opzet (bijvoorbeeld een 7 tegen 7 competitie of een mixtoernooi voor jongens en meisjes in dezelfde leeftijdscategorie), waarbij we proberen nog meer rekening te houden met het niveauverschil. Om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. 

Voor de A junioren wordt er inmiddels gewerkt aan een eigen interne competitie met jong senioren op zondag. Om zo alvast een brug te slaan tussen junioren en senioren.  

Graag horen wij uiterlijk vóór dinsdag 30 maart van jullie of jullie team interesse heeft om mee te doen aan een volgende interne competitie. Deze zal van start gaan op zaterdag 10 april. Tijdens het Paasweekend en op Tweede Paasdag zijn er geen wedstrijden en trainingen. Teams waarvan wij op voornoemde datum geen reactie ontvangen hebben, zullen wij indelen als deelnemer aan de interne competitie. 

Teams die niet willen deelnemen kunnen een veld reserveren om zelf een oefenwedstrijd te organiseren. De interne competitie heeft echter voorrang, dus het wedstrijdsecretariaat zal bij reservering op basis van beschikbaarheid een veld en tijdvak toewijzen.   

Tenslotte willen wij jullie nogmaals vragen de Coronamaatregelen in acht te nemen. Voor de teams die het vergeten zijn: de 'yell' voor aanvang van de wedstrijd is conform deze regels helaas niettoegestaan.

 Wij wensen jullie heel veel hockeyplezier en zien jullie reactie graag tegemoet: [email protected]  

De Technische Commissie