Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Jan
17

Corona update

Beste leden,

Afgelopen donderdag heeft er een overleg plaatsgevonden met clubs uit de regio en de KNHB. Uit dit overleg is gebleken dat een meerderheid van de clubs het niet verstandig vindt om op dit moment de aangepaste trainingen voor senioren te hervatten. Ook Hockey Geldrop is van mening dat het, gezien de huidige omstandigheden, beter is om hier voorlopig nog even mee te wachten. Zo gauw de huidige maatregelen weer enigszins versoepeld worden zal hierover een nieuw besluit worden genomen. We zullen tegen die tijd uiteraard alle senioren zo spoedig mogelijk nader informeren.

Gelukkig is er ook goed nieuws, want op maandag 8 februari willen we de trainingen voor de jeugd weer gaan hervatten. Omdat deze echter veel vroeger beginnen dan gebruikelijk, zullen we de coaches vragen om met hun trainers in overleg te gaan met betrekking tot hun beschikbaarheid tijdens de eerste weken. We verwachten echter dat de meeste trainers ook weer heel graag het veld op willen. Tijdens de Carnavalsvakantie zal er doorgetraind worden, afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers.

Daarnaast zijn we ook weer van plan om een interne competitie te organiseren. Onder voorbehoud van wijzigingen in de huidige maatregelen, willen we daar op zaterdag 13 maart mee van start gaan.

Mochten de huidige Coronamaatregelen wijzigen de komende weken, dan zullen we jullie uiteraard weer informeren.

Tenslotte willen we iedereen nogmaals wijzen op de uitnodiging voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering op 27 januari 2021 om 20.00 uur. Deze vergadering zal online plaatsvinden en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Zie voor meer informatie de website van Hockey Geldrop.

Met sportieve groet,

Bestuur Hockey Geldrop