Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Okt
12

Online Leren & Werken bij Hoppenbrouwers Event op 2 November

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Bij Hoppenbrouwers Techniek is het opleiden van stagiairs, bbl-leerlingen, duaal-studenten, trainees, starters en zij-instromers een belangrijke pijler. Ook in deze bijzondere tijd, zijn zij bij Hoppenbrouwers van harte welkom! 

 

Op maandag 2 november 2020 organiseren wij om 16:00 uur & 19:00 uur een Online Leren & Werken Bij Event. Tijdens het online event komen bezoekers alles te weten over de kansen en opleidingsmogelijkheden bij ons bedrijf. Afhankelijk van de opgegeven interesses is er een persoonlijk programma voor elke bezoeker. Zo zijn er verschillende sessies over o.a. stage, bbl en traineemogelijkheden, masterclasses voor de verdieping van vakkennis en online speedmeets met onze vakspecialisten.

 

Interessant voor leden

Het Online Event is leuk en interessant voor u als lid! Hoe fijn zou het zijn als u in deze bijzondere tijden toch hun opleidingsplek kunt regelen of via deze weg kennis kunt maken met de installatietechniek? Zorg dat u dit niet mist.

 

Aanmelden kan via; https://event.hoppenbrouwerstechniek.nl/

 

Met vriendelijke groet,

Marketing & Communicatie
Hoppenbrouwers Techniek

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.