Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Sep
2

Verplichte registratie vanaf 5 september bij Hockey Geldrop

Beste leden en ouders,Net zoals andere verenigingen en de horeca zijn wij in het kader van de coronamaatregelen verplicht om te registreren wie aanwezig is geweest op onze hockeyclub voor eventueel contactonderzoek.

Wij proberen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken middels bijgaande QR Code, we vragen je wel om onderstaande goed door te lezen en je te houden aan de regels.

 

Blijf 1,5 meter afstand houden 

In de praktijk blijft het soms moeilijk om 1,5 meter afstand te houden, maar ook langs de lijn geldt deze maatregel. Normaal ontvangen wij graag zoveel mogelijk toeschouwers, maar nu zou het fijn zijn als bijvoorbeeld 1 ouder een kind komt aanmoedigen. In totaliteit morgen er niet meer dan 250 toeschouwers aanwezig zijn op ons sportcomplex, dit is inclusief de teams (circa 125) personen die klaar zijn met spelen en net van het veld komen. Gaan we over deze norm van 250 personen, dan mogen we alleen nog maar werken met gereserveerde zitplaatsen. Dus aanmoedigen graag, maar kom zoveel mogelijk alleen en blijf niet hangen na de wedstrijd.

 

Registratie in het weekend verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar! 

Vanaf aankomend weekend zal iedereen (spelers, vrijwilligers, begeleiders, toeschouwers) zich moeten registreren die bij ons op het complex komt. Dit registreren kan via de bijgaande QR-code, of via deze link: https://www.hockey-geldrop.nl/registratie 

 

Op de club is deze QR-code op diverse posters zichtbaar en scan baar. Hierna word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. 

Zonder deze registratie is het verboden om het complex te betreden.

 

Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, vrijwilligers, echt iedereen. We kunnen hierop geen uitzonderingen maken.  

 

Registratie maandag t/m vrijdag bij betreden clubhuis.

Op maandag tot en met vrijdag geldt de registratieplicht voor iedereen die het clubhuis betreedt. Op zaterdag en zondag geldt dit voor iedereen die het complex betreedt (ook al kom je niet in het clubhuis).

 

Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar Hockey Geldrop, dan zal je je opnieuw moeten registreren. Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie de bevestigingsmail als hierom gevraagd wordt door onze vrijwilligers. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

 

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V. Jouw gegevens worden slechts 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid).

 

 

Bijlage
 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.

Vandaag jarig

Jules L'Herminez
Isabel de Rooij
Frederike Schoones