Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Jun
11

Verplichte registratie bij Hockey Geldrop

Beste leden en ouders,


Net zoals andere verenigingen en de horeca zijn wij in het kader van de coronamaatregelen verplicht om te registreren wie aanwezig is geweest op onze hockeyclub voor eventueel contactonderzoek.

Wij proberen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken middels bijgaande QR Code, we vragen je wel om onderstaande goed door te lezen en je te houden aan de regels.

 

Blijf 1,5 meter afstand houden 

In de praktijk blijft het soms moeilijk om 1,5 meter afstand te houden, maar ook langs de lijn geldt deze maatregel. 

 

Registratie in het weekend verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar! 

Vanaf aankomend weekend zal iedereen zich weer (spelers, vrijwilligers, begeleiders,) moeten registreren die bij ons op het complex komt. Dit registreren kan via de bijgaande QR-code, of via deze link: https://www.hockey-geldrop.nl/registratie


Het vooraf aanmelden via de website heeft echt de voorkeur, dit om opstoppingen bij de ingang/ op het complex te voorkomen. 

 

Op de club is deze QR-code op diverse posters zichtbaar en scan baar. Hierna word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. 

Zonder deze registratie is het verboden om het complex te betreden.

 

Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, vrijwilligers. We kunnen hierop geen uitzonderingen maken.  

 

Registratie maandag t/m vrijdag bij betreden clubhuis.

Op maandag tot en met vrijdag geldt de registratieplicht voor iedereen die het clubhuis betreedt. Op zaterdag en zondag geldt dit voor iedereen die het complex betreedt (ook al kom je niet in het clubhuis).

 

Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar Hockey Geldrop, dan zal je je opnieuw moeten registreren. Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie de bevestigingsmail als hierom gevraagd wordt door onze vrijwilligers. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

 

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V. Jouw gegevens worden slechts 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid).

 

 

Bijlage