Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Apr
3

Hockey Geldrop wc-rol Challenge!

Nieuws afbeelding

Hallo,

 

Wij, meisjes B2, hebben laatst een filmpje gemaakt waar het hele team een wc-rol hooghoudt. We hadden verschillende teams genomineerd, maar we kwamen met het idee om dit met de hele club te gaan doen!

 

De opdracht voor elk team:

 

Maak een filmpje van jezelf waar je de wc-rol 1x hooghoudt met je stick! (Als je hem gaat filmen dus voor jezelf van rechts naar links!)

 

Als iedereen uit het team dat gedaan heeft, plak je ze achter elkaar in een filmpje (let op met muziek eronder zetten vanwege de ‘rechten die daar opzitten’!) Heb je hierbij hulp nodig neem dan contact op met [email protected]

 

Als het filmpje klaar is mail je het via We transfer naar [email protected] 

Let op!!

De ouders van jeugdteams dienen toestemming te geven of het filmpje via YouTube op de site van Hockey Geldrop zichtbaar gemaakt mag worden!! Dit dient schriftelijk gemaild te worden aan [email protected] dat kan bijvoorbeeld via de coach gedaan worden.

 

We hopen dat iedereen mee wil doen en ik hoor snel van jullie!

 

In eerste instantie komen de filmpjes afzonderlijk per team op de site te staan. Uiteindelijk gaan we later proberen om alle filmpje achter elkaar te plaatsen tot één film.

 

Met vriendelijke groet

Meisjes B2

 

MB2 wc-rol Challenge Video

MC3 wc-rol Challenge Video      

 

VetB wc-rol Challenge Video

Dames 1 wc-rol Challenge Video