Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Nov
11

Kom gratis schaatsen op de leukste ijsbaan van de regio!

Nieuws afbeelding

Kom ook gratis schaatsen samen met hockeyvrienden en -vriendinnen.

Van 11 december 2019 tot en met 5 januari 2020 vindt de 8e editie van Wintersfeer Geldrop plaats. Ruim drie weken heerlijk schaatsen op de mooi­ste schaatsbaan van de regio. In hartje Geldrop. Jij komt toch ook!

 

Gratis schaatsen voor onze jeugdleden

Speciaal voor de jeugd van Hockey Geldrop hebben wij een schaatsfeest georganiseerd. Op kosten van Spon­sornetwerk Hockey Geldrop kun je op zondag 15 december tussen 12.30 en 17.00 uur gratis schaatsen.

Ook zorgen wij voor een heerlijke kop warme chocolademelk en iets lekkers.

 

Voor ouders: Glühwein en snert

Ook je ouders zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Speciaal voor deze trouwe suppor­ters serveren wij een heerlijk glaasje Glühwein en een kop snert (zolang de voorraad strekt). Dit gebeurt bij het chalet van Sponsornetwerk Hockey Geldrop. Je herkent het chalet aan onze clubvlag.

 

Laat even weten of je komt!

Om het feest in goede banen te lei­den, willen we graag weten of je komt. Geef snel jouw naam en team vóór 11 december aan ons door via email aan [email protected] 

Het gratis kaartje en consumptiebon liggen dan op zondag 15 december tussen 12.30 en 13.30 uur klaar bij het chalet van Sponsornetwerk Hockey Geldrop.

Stichting Hockeybelangen Geldrop