Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
BESTUURSNIEUWS Aug
21

Oproep aanmelden Rabobank om te kunnen stemmen op Hockey Geldrop

Stem op Hockey Geldrop bij Rabo Clubsupport – aanmelden uiterlijk 23 augustus

 

Rabo ClubSupport zet lokale clubs en verenigingen in het zonnetje en laat hen mee delen in de winst. Als hockey Geldrop doen wij mee met Rabo Clubsupport, hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter het bedrag is dat we van de Rabobank ontvangen om te investeren in de club.

 

Om te kunnen stemmen moet je een Rabobank rekening hebben en lid zijn van de Rabobank. De Rabobank is een coöperatie en heeft geen aandeelhouders, maar leden. Als je een bankrekening hebt bij de Rabobank, kun je je gratis aanmelden als lid. Niet iedereen is zich ervan bewust of ze wel of niet lid is van de Rabobank. Lid zijn kost niets en geeft ook geen verplichtingen, je krijgt dan wel extra aanbiedingen via het Ledenmagazine ‘Dichterbij’.Als lid ontvang je ‘Dichterbij’ ieder kwartaal, kosteloos.

 

Om te kunnen stemmen op Hockey Geldrop moet je uiterlijk aanstaande vrijdag 23 augustus aangemeld zijn als lid van Rabobank, aanmelden kost slechts een paar seconden.

 

De lidmaatschapscheck en aanmelden kan via de app ‘Rabobank Bankieren’.
Volg de volgende stappen in het menu:

  • Zelf Regelen

  • Profiel

  • Contactgegevens wijzigen

  • Als er onder de geboortedatum niks staat over lidmaatschap, dan ben je lid. Anders staat hier ‘Nee, lid worden’ en moet je hier op klikken om lid te worden.

Vanaf 28 september kunnen de leden stemmen op Hockey Geldrop bij Rabo Clubsupport, hierover ontvang je nog separate informatie.
Maar vergeet nu niet te checken of je lid bent en zo niet meld je dan uiterlijk aanstaande vrijdag 23 augustus aan via de app Rabobank Bankieren of log online in bij Rabobank. Heb je geen bankrekening bij de Rabobank, dan mag je helaas geen stem uitbrengen.

Bestuur Hockey Geldrop