Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Maa
11

17 maart presentatie nieuwe sponsor Hoofdveld: Hoppenbrouwers

Nieuws afbeelding

We zijn trots dat we een een nieuwe sponsor hebben voor het hoofdveld en die gaan we zondag 17 maart in combi met de eerste thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 officieel presenteren. Hoppenbrouwers zal aanwezig zijn met een foodtruck en handklappers uitdelen voor het publiek. Dus kom in grote getalen onze nieuwe sponsor verwelkomen en onze Dames (12.45u) en Heren (14.45u) aanmoedigen naar de winst.

Sinds 1 december is Hoppenbrouwers Techniek trotste sponsor van het hoofdveld bij Hockeyclub Geldrop

Even voorstellen…
Hoppenbrouwers Techniek is een vooraanstaand installatiebedrijf met negen vestigingen in Nederland. Met ruim 900 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de droom om de duurzaamste installateur van Nederland te worden. Hoppenbrouwers Techniek biedt het totale diensten pakket wat betreft elektrotechniek en werktuigbouwkunde. 

                                                                                                      
Wat is de affiniteit van Hoppenbrouwers techniek met sport?
Bij Hoppenbrouwers Techniek stimuleren we sport! Onze filosofie luidt: medewerkers staan op nummer 1. Wanneer zij zicht goed voelen, zien we dit terug op de werkvloer. We stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. Zowel op de werkvloer als daarbuiten. Sporten in je vrije tijd is gezond en bovendien een goede uitlaatklep. Met deze sponsoring slaan we twee vliegen in 1 klap: we stimuleren sport en dragen lokaal ons steentje bij. 

We wensen alle leden van Hockeyclub Geldrop veel sportplezier!

Voor meer informatie, kijk op: www.hoppenbrouwerstechniek.nl