Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Jan
4

Update Nieuw DWF

Nieuws afbeelding

Beste leden,

Lisa heeft samen met de KNHB weer een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd voor uw als coaches, managers en begeleiders:

Alle spelers worden nu doorgezet naar de KNHB. Aan het einde van de dag staan de spelerslijsten goed. Er hoeven dus geen spelers meer te worden ingevoerd in het opmerkingenveld of als invaller te worden geselecteerd.

Voor de jongste jeugd: coaches/managers/begeleiders kunnen weer de uitslagen invoeren.

Inloggen op het DWF > dat kan dus nu supereenvoudig met de club-app. Als leden zijn ingelogd in de app, zijn ze ook direct ingelogd in het DWF. 

Codes
We verspreiden aan het einde van de dag weer een mail naar uw ondersteuning om ook hen op de hoogte te stellen van de wijzigingen. Daar zit ook de coach-code bij.

Spelerslijsten
Op dit moment wisselen we alle spelerslijsten uit. Dat zou over een paar uur moeten zijn afgerond (rond een uur of 6). Mocht dit nietlukken dan zullen wij ons nog bij u melden.

Ondersteuning teams
We werken er hard aan om nog voor het weekeinde ook alle ondersteuning goed bij de KNHB te hebben. Dan hoeft de ondersteuning geen code meer in te voeren.

We houden u op de hoogte.