Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
LAATSTE NIEUWS Dec
29

Persbericht Verest Schoenen & Verest Sport

Nieuws afbeelding

De metamorfose van Verest Schoenen & Verest Sport is begonnen!

Familiebedrijf zet eerste stappen naar een nieuw concept. 

Al jaren zijn de winkels van Verest Schoenen & Verest Sport een begrip in de regio. Met schoenen- en sportspeciaalzaken in Heeze, Geldrop en Budel voorzien zij al jaren de consument van schoenen en sportartikelen. Echter zijn ze de afgelopen jaren ook online steeds harder gaan groeien, want de consument shopt nu eenmaal anders dan een aantal jaar geleden. 

De firma Verest vindt dat ze nog verder mee moeten ontwikkelen met deze nieuwe manier van shoppen in de retail. Specialiseren heeft de toekomst! Vandaar dat er in 2019 het nodige gaat veranderen in het online en offline aanbod van Verest Schoenen en Verest Sport. Er komt een metamorfose van het huidige concept. 

De eerste stappen worden nu gezet, met het verhuizen van de winkels in Geldrop naar Heeze. Vanaf 1 januari 2019 zal Verest in Geldrop verder gaan met een tijdelijke outlet. Huidige en nieuwe collecties worden vanaf 1 januari 2019 ondergebracht in het filiaal in Heeze. Medio 2019 zullen ook de filialen in Budel gaan verhuizen naar Heeze. 

Dit alles omdat per juli/augustus 2019 met Verest Schoenen en met Verest Sport twee geheel nieuwe concepten te presenteren waarmee ze de hedendaagse consument nog beter kunnen bedienen en verrassen. Eén grote winkel op het vertrouwde adres in Heeze, de ander op bedrijventerrein VerrassendVeel in Leende. 

De plannen zijn al grotendeels uitgewerkt en het "finetunen” is begonnen aldus Bouke van der Linden van Verest. We zijn blij dat we deze stappen kunnen maken en dat de meeste personeelsleden mee gaan naar onze nieuwe concepten en locaties. 

Hoe één en ander er uit gaat zien zal de komende tijd duidelijk worden. Maar ze zullen zich gaan specialiseren (hockey & voetbal) en uitbreiden op deze twee locaties. Tot die tijd kunt u vertrouwen op de service en de bekende gezichten in onze winkels in Heeze en Budel en de outlet in Geldrop. 

Wat  betekent dit voor Hockey Geldrop:

Vanaf 2 januari 2019 gaat Verest Sport in Geldrop verder als (tijdelijke) outlet in het pand van Verest Schoenen Geldrop. In deze outlet is het clubtenue van Hockey Geldrop gewoon verkrijgbaar. Naast het clubtenue kun je er nog terecht voor bitjes, scheenbeschermers, gripjes en diverse andere hockey accessoires. Tevens zullen er diverse aanbiedingen zijn op het gebied van hockeysticks en hockeyschoenen. Hier op zijn nu kortingen tot 50%!

Voor nieuwe hockeycollecties kun je terecht bij Verest Sport in Heeze. 

Hockey Geldrop is momenteel in gesprek met Verest over de samenwerking in de toekomst. Meer nieuws hierover volgt in 2019.

 

 

Voor vragen omtrent dit bericht kunt u terecht bij Bram van der Linden.


Verest Holding B.V.

Kapelstraat 67

5591HD Heeze

[email protected]

06-47138501