Website HS 1.jpg Website HS 10.jpg Website HS 15.jpg Website HS 2.jpg Website HS 3.jpg Website HS 5.jpg Website HS 8.jpg
Technische Commissie Dec
5

Pannenkoeken eten met de Keepers

Nieuws afbeelding

Woensdag 12 december pannenkoeken voor alle keepers! (Ook die van de E-teams!)

 

Wij kijken terug op een leuke en succesvolle eerste seizoenshelft en zoals beloofd gaan we deze gezamenlijk afsluiten met pannenkoeken. En we vinden het natuurlijk erg gezellig als ouders en broertjes/zusjes meekomen. Coaches/trainers zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te eten en op te scheppen over de prestaties van hun keepers!

 

We beginnen om 18.00 uur met een voetbalwedstrijd tussen keepers en trainers waarbij we natuurlijk verwachten dat na alle trainingen de keepers ruim gaan winnen!

 

Broertjes/zusjes zijn natuurlijk ook welkom om de trainers in te maken!!! 

 

Rond 18.45 gaan we naar binnen om te eten. Zin om mee te doen? Reageer via een berichtje op whatsapp, facebook of een mailtje naar [email protected] en geef ook even het aantal personen op. Liefst voor donderdagavond. 

 

We vragen een bijdrage van €6,50 per persoon en daarvoor krijg je onbeperkt pannenkoeken en ranja. Andere dranken aan de bar verkrijgbaar tegen de normale prijzen.

 

TC

 
Lid worden

Sponsoren

Social media

Download onze app

Agenda

Nog geen agenda punten.